به گزارش بي بي سي، كوربین ۶۱.۸ درصد آرای اعضا و هواداران حزب (بیش از ۳۱۳ هزار رای) را به دست آورد و در مقابل اوون اسمیت، که رهبری جرمی کوربین را به چالش کشیده بود، ۳۸.۲ درصد آرا (بیش از ۱۹۳ هزار رای) را گرفت.
جرمی کوربین پس از اعلام پیروزیاش از اعضای حزب کارگر خواست به اختلافات پایان دهند و متحد شوند. او در کنفرانس حزب کارگر، در شهر لیورپول گفت: "چیزهایی که ما را پیوند میدهند بسیار بیشتر چیزهایی هستند که ما را از هم جدا میکنند."
او گفت با منتقدانش در حزب همکاری خواهد کرد تا به طور مشترک در مقابل دولت محافظهکار ترزا می بایستند.
اوون اسمیت، رقیب شکستخورده کوربین، گفت به نتیجه انتخابات احترام میگذارد و به این فکر میکند که در آینده میتواند چه نقشی در حزب کارگر ایفا کند.
اسمیت همچنین گفت: "مطلقا نمیتوانم به حرفهایی که درباره احتمال انشعاب در جنبش کارگر زده میشود گوش کنم، من یا در حزب کارگر هستم یا هیچ کجا."
حزب کارگر در ماههای اخیر گرفتار اختلافات درونی شدیدی بوده و برخی از احتمال انشعاب در آن گفتهاند.
به دنبال همهپرسی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا شمار زیادی از اعضای کابینه سایه استعفا کردند و پس از آن اکثریت نمایندگان حزب کارگر در پارلمان به جرمی کوربین رای عدم اعتماد دادند.
منتقدان کوربین او را متهم میکردند که در کارزار انتخاباتی خروج بریتانیا به اندازه کافی از موضع حزب کارگر، یعنی رای به ماندن در اتحادیه اروپا دفاع نکرده است.
جرمی کوربین میگفت اتحادیه اروپا ایرادهایی دارد اما باید در آن ماند و اصلاحش کرد.
هواداران جرمی کوربین منتقدان او را متهم میکنند که از ابتدای رهبریاش با ایدههای سوسیالیستی آقای کوربین مخالف بودهاند و نتایج همهپرسی بهانهای برای "کودتا علیه کوربین" بود.
کوربین یک سال پیش با ۵۹ درصد آرا رهبر حزب کارگر شد. پیروزی او در آغاز کارزار انتخابات درون حزبی سال گذشته غیرمنتظره بود، چرا که او به سختی توانسته بود حمایت نمایندگان لازم برای نامزدی را جلب کند، اما پس از آن او موفق شد با نقد رویه حاکم بر حزب کارگر در دو دهه اخیر حمایت بسیاری از اعضای این حزب را کسب کند.
پس از انتخاب جرمی کوربین به رهبری حزب کارگر دهها هزار عضو جدید به این حزب پیوستهاند. منتقدان آقای کوربین میگویند بسیاری از اعضای جدید چپگرایان افراطی هستند و رویه جاری حزب کارگر برای افکار عمومی بریتانیا بیش از حد سوسیالیستی است و حزب هرگز نخواهد توانست در انتخابات به قدرت برسد.
در مقابل هواداران کوربین معتقدند سیاستهایی چون ملی کردن راه آهن، تقویت نظام بهداشت ملی، نظارت بر بانکها و مقابله با فرار مالیاتی ثروتمندان و شرکتهای بزرگ، مورد قبول عموم مردم هستند.