حسن روحاني در اظهارنظري عجيب اما خواستار آن شد كه نام سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از آخر به اول خوانده شود و اين نام به سازمان گردشگري، صنايع دستي و ميراث فرهنگي تغيير كند.
ديگر- ايران سرزمين آثار تاريخي است؛ كه قدمت تمدني را به بيش از 7هزار سال رسانده است.. پيش از مهاجرت آرياييها، نشانههاي تمدني در ايران شكل گرفت و حتي برخي از آنها به ثبت جهاني رسيد. شهر سوخته سيستان، تمدن جيرفت كرمان، محوطههاي تاريخي عيلامي شمال خوزستان، تپه سيلك كاشان و تمدن اورارتو در آذربايجان، تپه گيان نهاوند و تمدن كاسيها در كرمانشاه و لرستان گردشگران بسياري را به شهرهاي مختلف كشور ميكشانند. ايران همچنين 21 اثر جهاني شده دارد كه وجهه تاريخي كشور را براي گردشگران خارجي برجسته ميكند.نشانههاي تمدني در تختجمشيد كه حتي رئيسجمهور نخستين تصاوير پس از رياست جمهوري را در اين محوطهها ثبت كرد، يا محوطه باستاني بيستون در كرمانشاه و مجموعه كليساهاي تاريخي، نقش جهان اصفهان، زيگورات چغازنبيل، بازار تاريخي تبريز، باغهاي ايراني و دهها اثر ثبت جهاني شده كشور برگهاي برنده گردشگري ايران در جهان است.
آخر- صنعت گردشگري ايران برپايه تاريخ و تمدن پايهريزي شده و گردشگري از ميراث فرهنگي برجاي مانده از گذشتگان تغذيه ميكند. حتي مناطق طبيعي و بكر ايران نيز كه اين سالها بهدليل هجوم بيضابطه گردشگر و انجام پروژههاي عمراني در حال تخريب است، ظرفيت ميراثفرهنگي را براي جذب گردشگر خارجي ندارند. با اين توصيف درخواست رئيسجمهور براي وارونهشدن نام سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، اندكي عجيب است. اين پيشنهاد ناشي از آن است كه بيشترين تمركز رئيس سازمان ميراث فرهنگي، در جلسات هيأت دولت معطوف به موضوع گردشگري است و به همين دليل بخش گردشگري در ذهن رئيسجمهور برجسته است. رئيس سازمان ميراث فرهنگي در سالهاي گذشته هر كجا سخني گفت، اولويت با گردشگري بود و دو حوزه ميراث فرهنگي و صنايعدستي آنچنان كه بايد مورد توجه قرار نگرفتند. بر اين اساس، موضعگيري رئيسجمهور در روز جهاني جهانگردي مبنيبر از آخر به اول خواندن نام سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري نيز با توجه به عملكرد چند سال گذشته رئيس سازمان ميراث فرهنگي و تلاش او براي ارجح دانستن گردشگري بر ميراث فرهنگي و صنايعدستي، چندان دور از ذهن نبود.