رادفر افزود: عرصههای مدیریتی کشور ملک مردان میشود و زنان در خانه میمانند تا مردان دیگری بزرگ کنند که مانند مردان پیشین صاحب منصبان اداره ی کشور شوند.وی تاکیدکرد: دور باطلی که قرنها برجامعه زنان سایه افکنده و هرچند بطلان آن بدیهی به نظر میرسد اما شیرینی قدرت، اجازه پذیرش این حقایق ساده را به مردان نداده و سالهاست زنان برای گرفتن حقوق مسلم و اولیه خود مبارزاتی طاقتفرسا را آغاز نموده اند.
وي گفت : در دنیای امروز، استفاده مناسب از تمام منابع و سرمایه ها به عنوان یک اصل، پذیرفته شده و همه کشورها در تمام عرصههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و...، آن را فراروی توسعه قرار میدهند.وی تصریح کرد: از این حیث، حضور زنان در تمام لایههای حکومت به عنوان نیرویی که نیمی از سرمایه انسانی هرکشوری راتشکیل میدهند،
مزیت رقابتی محسوب شده و کشورهای توسعه یافته با سرمایهگذاریهای ریشهای سعی در پرورش استعدادهای زنان در کشور دارند تا با استفاده از نخبگان زن، آن بخش از جامعه را که به دلایل عدیده از چرخه قدرت خارج شدهاند، به سطوح فوقانی جامعه برسانند.وی تاکیدکرد: کشورهای موفق ضرورت افزایش مشارکت سیاسی زنان را به عنوان یکی از الزامات توسعه متوازن و پایدار پذیرفتهاند و بههمیندلیل افزایش درصد مشارکت سیاسی زنان را یک اولویت مهم در برنامههای خود میدانند.
وی اضافه کرد: طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد در سال 2015، رتبه شکاف جنسیتی ایران در بین 142 کشور جهان 137 است. یعنی ایران با آخرین کشور دنیا فقط پنج رقم فاصله دارد. مشارکت سیاسی زنان در این آمار چیزی نزدیک به صفر و طبق آمارهای داخلی، کمتر از پنج درصد است، درحالیکه میانگین این رقم در جهان بالای 25 درصد بوده و در کشورهای اسکاندیناوی از40درصد فراتر رفته است.
رادفرد گفت : برای رفع این توازننداشتن، فعالان و صاحبنظران حوزه زنان، راهکارهای مختلف و متعددی را پیشنهاد دادهاند. تبعیض جنسیتی مثبت، مانند آنچه در افغانستان اتفاق افتاده است، حزبیشدن انتخابات و تخصیص سهم بیشتری به زنان در هر حزب، تشکیل تشکلهای مردم نهاد دراینزمینه، راهکارهایی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند و قطعا استفاده از تجربه سایر کشورها میتوانددر این راه مفید و مؤثر واقع شود.
وی بیان نمود: یکی از مهمترین مسائلی که چندان به آن پرداخته نمیشود، حضور خود زنان در این عرصه است. باوجود ظرفیتهایی که در زنان وجود دارد و فشارهایی که فعالان زن، به احزاب وارد کردند تا در فهرستهای خود سهمی 30 درصدی به زنان بدهند، ثبتنام زنان در انتخابات مجلس دهم از 11 درصد فراتر نرفت.
وی افزود: زنان باید بپذیرندرفع تبعیضهاییکه نه تنها در ایران بلکه در همه جای جهان، بر آنان تحمیل میشود، بدون از خود گذشتگی و تلاش بیوقفهآنان امکانپذیر نخواهد بود. نگاهی به تاریخ حقوق زنان در جهان نشان میدهد که وضعیتی که امروز در بسیاری از کشورهای مترقی جهان وجود دارد، یک شبه و به سادگی بهوجود نیامده است. زنان بزرگی تلاش و مبارزه کردهاند تا توانایی و قدرت خود را در تمام عرصههای اجتماعی به اثبات برسانند.
رادفرد تاکیدکرد: برای رسیدن به این حق راهی جز حضور حداکثری وجود ندارد.وي در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری موفق این رویداد بزرگ بانوان موفق ایران، راهی باشد برای ارائه راهکارهای تخصصی و کارآمد معضلات حوزه زنان، تا زنان شایسته بدلیل زن بودن از دستیابی به پست های مدیریتی باز نمانند و جایگاه والای زنان کشور در این کنگره با موفقیت نمایان گردد و در ادامه افزود: خوشبختانه با توجه به اهمیت موضوع، از این کنگره استقبال بسیار خوبی از سوی کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، دانشگاه ها و دیگر بخش ها صورت گرفته و امیدواریم با حضور وزراء و مدیران تاثیر گذار، این کنگره دستاوردهای خوبی برای جامعه بانوان کشور داشته باشد.