دليل پنهان بودن اين كهكشان كوتوله از چشم اخترشناسان كمفروغ بودن بيش از اندازه آن است، در واقع اين كهكشان كمنورترين كهكشان اقماري است كه تا به امروز مشاهده شدهاست و اين كشف نشان ميدهد احتمالا تعداد بيشتري از چنين كهكشانهايي در اطراف ما در حركتند.
درحال حاضر نزديك به 50 كهكشان شناخته شده در مدار كهكشان راه شيري در چرخشند، و تقريبا 40 مورد از آنها كم نورند، از اين رو در دسته كهكشانهاي كروي كوتوله قرار ميگيرند.
شايد 50 كهكشان اقماري به نظر زياد باشد،اما مشكل اينجاست كه براساس درك موجود از ماده تاريك و چگونگي تاثير آن بر تشكيل كهكشانها، بايد صدها كهكشان اينچنيني در مدار راه شيري در حركت ميبودند. اين موضوعي است كه به مسئله قمرهاي گم شده مشهور است و اخترشناسان تاكنون موفق به توضيح آن نشدهاند،يا درك بشر از ماده تاريك بر پايهاي اشتباه بنا شده و يا تمامي اين كهكشانها از ديد بشر پنهان ماندهاند.
اكنون محققان به اين نتيجه رسيدند كه احتمال دومي قويتر است. تا به امروز امكان رصد كهكشانهايي تاريكتر از قدر مطلق 8- براي دانشمندان وجود نداشت. قدر مطلق ميزان درخشندگي يك جرم كيهاني را كه از فاصله 32.6 سال نوري قابل مشاهدهاست، تعيين ميكند.
در مقايسه با اين كهكشان جديد، قدر مطلق كهكشان اندرومدا منفي 21.77 و قدر مطلق ابر ماژلاني بزرگ منفي 18.35 است. از اين رو اگرچه منفي 8 بسيار كمنور است، اما كهكشان جديد از اين ميزان نيز تاريكتر بوده و قدرمطلق آن منفي 0.8 است و همين موضوع آن را به تاريكترين كهكشاني تبديل كرده كه تاكنون رصد شدهاست.
كهكشان جديد سنبله يك نامگذاري شدهاست، زيرا در مسير صورت كيهاني سنبله قرار گرفتهاست. اين كهكشان با استفاده از تلسكوپ 8.2 متري سوبارو در هاوايي رصد شدهاست زيرا اين تلسكوپ از ديفراگم بزرگي برخوردار استو ميتواند نسبت به ديگر تلسكوپها نور بيشتري دريافت كند.
اين تلسكوپ توانست بخشي بزرگ از آسمان شب را با استفاده از ابزاري به نام دوربين هايپر سوپريم رصد كرده و مناطقي با تراكم بيش از اندازه ستارگان را بيابد و سپس اين مناطق را براي يافتن كهكشانهاي تاريك مورد بررسي بيشتر قرار دهد.
براساس اين اطلاعات، سوبارو توانست كهكشان تاريك سنبه يك را كه وسعتي برابر 248 سال نوري دارد و در فاصله 280 هزار سال نوري از خورشيد واقع شده را كشف كند. مهمتر از كشف اين كهكشان، يافتن راهي براي رصد اين نوع از كهكشانها است كه اخترشناسان را هيجانزده ساختهاست زيرا اكنون امكان رصد تعداد بيشتري از اين كهكشانها به وجود آمدهاست.