روبات «واکمن» (Walk-Man) قرار است در آیندهای نهچندان دور، مواقع بروز خطر به یاری ما آدمها بیاید. سازندگان این روبات تصمیم دارند با ارتقاي نرمافزاری و سختافزاری، کنترلش را هوشمند کنند که کمترین وابستگی را به انسان داشته باشد.
این روبات که از پس آزمایش رانندگی به خوبی برآمده، قرار است در سال 2017 ميلادي در یک مأموریت آتشسوزی شرکت کند.
در موزهای معروف در شهر وین اتريش، نابینایان میتوانند نقاشی معروفی از «گوستاو کلیمت» بهنام «بوسه» را حس کنند. روی این اثر که بهصورت سه بعدی ساخته شده، حسگرهایی قرار داده شده که تا حد امکان جزییات تابلو را به فرد نابینا انتقال میدهد.
روبات «الکسا» که بهتازگی در هتلی در استکهلم سوئد قرار گرفته، با شنیدن درخواست فرد، تاکسی میگیرد، وضعیت آب و هوا را اعلام میکند، چراغها را خاموش و روشن میکند و به سؤالهاي مربوط به محله مثل آدرس رستوران پاسخ میدهد.
ساخت این روبات بخشی از پروژهی مهم اینترنت اشیا است که بر اساس آن همهی وسیلهها با هم ارتباط ميگيرند.
«تیم پیک» فضانورد، بذرهایی را که با خودش به ایستگاه فضایی برده بود به بیش از هشتهزار مدرسه در انگليس فرستاد و از دانشآموزان خواست آنها را بکارند و بررسی کنند آیا میزان رشد آنها تغییر کرده است یا نه؟
نتیجهی این تحقیق که بهتازگی منتشر شد، نشان داد که آنها به همان اندازهی بذرهایی که در زمین بودند، رشد کردهاند.
سحابی «انجىسي 3603» (3603 NGC)، 20هزار سال نوری از منظومهی شمسی فاصله دارد. این سحابی از بزرگترین زایشگاههای ستارهای کهکشان راه شیری است. این عکس را تلسکوپ هابل گرفته و از زیباترین تصاویر نجومی ماه گذشته بوده است.
یکی از مشکلات روباتها از هرنوع و برای هرکارکردی که باشند، سفتی و سختی اجزاي آن است. این که با برخورد به زمین و در و دیوار به راحتی از بین میروند.
محققان دانشگاه امآیتی با استفاده از ترکیب مواد و چاپگرهای سهبعدی، مادهای شبیه پوست ساختهاند که لطیف است و در صورت برخورد با زمین دیرتر از بین میرود یا میشکند. دانشمندان در تلاشند از این ماده برای ساخت وسایل ایمنی مثل کلاه هم استفاده کنند.