ابوالحسن فیروزآبادی ،دبیر شورای عالی فضای مجازی، در گفتوگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که آیا در شورای عالی فضای مجازی برنامهای برای جلوگیری از فعالیت برخی سایتها و جایگزینی شبکههای اجتماعی داخلی به جای خارجی وجود دارد یا خیر؟ بیان داشت: در کشور بیش از 200 شبکه اجتماعی وجود دارد و فعال هستند و اینکه چه شبکهای انتخاب شود را مردم تعیین میکنند نمیتوان با توسل به زور مردم را از استفاده از شبکههای اجتماعی خارجی منع کرد.
او افزود: در شورای عالی فضای مجازی هنوز به این نتیجه نرسیدهایم که چه سایتی باید به فعالیت خود ادامه دهد و یا از فعالیت یک سایت جلوگیری شود؛ اما بحث این است که فعالیت سایتهایی که بازدید بالایی دارند توسط اعضای اصلی کارگروه مصادیق مجرمانه بررسی میشود و تا به امروز جلساتی در این خصوص تشکیل شده است؛ اما اتفاق خاصی در پیش نیست و کارشناسان باید تصمیم گیری کنند که چه شبکهای باز باشد و به فعالیت خود ادامه دهد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد که طی نشستهایی که در فضای عالی شورای مجازی برگزار شد این نتیجه حاصل شد که فضای مجازی قابل انکار نیست و نمیتوان در مقابل آن مقاومت کرد این تکنولوژی باید در کشور وجود داشته باشد؛ اما برای مقابله با آسیبهای آن راه حلهای مناسبی اندیشیده شود.