به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات دوشنبه 29 آذرماه بازار سنگاپور ۰.۷ درصد رشد کرد و به ۱۱۴۱.۶۱ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز پنجشنبه به ۱۱۲۲.۳۵ دلار سقوط کرده بود که پایینترین قیمت در بیش از ۱۰ ماه گذشته بود.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه با ۰.۶ درصد رشد، در ۱۱۴۳.۶۰ دلار قرار گرفت. بهای معاملات این بازار روز جمعه ۷.۶۰ دلار یا ۰.۷ درصد افزایش یافت و در ۱۱۳۷.۴۰ دلار بسته شده بود.
طلا هفته گذشته بیش از ۲۴ دلار کاهش قیمت داشت و برای ششمین هفته متوالی اُفت کرد.
مارک تو، مدیر تحقیقات گروه مالی وینگ فانگ هنگ کنگ به رویترز گفت: طلا احتمالا پیش از پایان سال به ۱۱۶۰ تا ۱۱۸۰ دلار بهبود پیدا میکند.
شاخص دلار آمریکا که این ارز را در برابر سبدی از ارزهای بزرگ دنبال میکند، ۰.۴ درصد اُفت کرد و به ۱۰۲.۵۹۰ واحد رسید. دلار هفته گذشته پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا برای نخستین بار در یک سال گذشته نرخهای بهره را افزایش داد، به بالاترین رکورد در ۱۴ سال اخیر صعود کرد.
بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی آمریکا در نشست سیاست پولی دسامبر نرخهای بهره را به میزان ۲۵ واحد افزایش داد و سه دور افزایش نرخهای بهره در سال ۲۰۱۷ را پیشبینی کرد.
جفری لکر، رییس بانک فدرال ریچموند روز جمعه اظهار کرد بانک مرکزی ممکن است نرخهای بهره را بیش از سه بار افزایش دهد.
طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا فوقالعاده حساس است، زیرا نرخهای بهره بالاتر به جذابیت سرمایهگذاری در طلا که بازدهی ندارد لطمه میزند.
ذخایر صندوق "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت حمایت طلا در جهان است، روز دوشنبه ۰.۶۳ درصد نسبت به روز جمعه کاهش یافت و به ۸۳۶.۹۹ تن رسید.
در میان سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۶.۱۲ دلار رسید. هر اونس پلاتین با ۰.۶ درصد کاهش، در ۹۲۱.۵۰ دلار ایستاد در حالیکه هر اونس پالادیم با ۰.۷ درصد کاهش، ۶۹۰.۲۵ دلار معامله شد.