به گزارش ایرنا، شهیندخت مولاوردی در نشست هم اندیشی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی و مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداری های سراسر کشور برای هماهنگی طرح ملی تاب آوری و اعلام سیاست های کلی حوزه زنان این مطلب را بیان کرد.
وی ادامه داد: در سفرهای استانی یکی از مطالبات جدی بانوان إیجاد پارک بانوان، بازارچه فروش و نمایشگاه دائمی زنان و بیمارستان جامع زنان بود به همین منظور تلاش زیادی برای دریافت این میزان اعتبار انجام شد.
مولاوردی تصریح کرد: باید بودجه ای که برای راه اندازی و تجهیز پارک بانوان که با همکاری محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اختصاص داده شده در این بخش هزینه شود.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری اضافه کرد: برای هر استان ١٠٠ میلیون تومان که در مجموع بیش از سه میلیارد و ١٠٠ میلیون تومان اختصاص یافته و این اعتبارات با اولویت شهرستان هایی است که به آنجا سفر کرده ایم تخصیص می یابد.
وی افزود: در أکثر استان ها پارک بانوان راه اندازی شده اما باید تجهیز شود و باید این اعتبار برای پارک بانوان هزینه شود.
مولاوردی با بیان اینکه برای سردشت ٥٠٠ میلیون تومان بخاطر شرایط خاص زنان آن شهر تخصیص داده شد، گفت: امیدواریم با تلاش همه بتوانیم نسبت به راه اندازی و تجهیز پارک های بانوان در کشور اقدام شود.
وی درباره ماده ١١٦ در لایحه احکام برنامه ششم توسعه با موضوع زنان نیز اشاره کرد و افزود: پیگیری هایی برای این ماده قانونی انجام شده و باید با تعیین شاخص ها، هدفگذاری آن صورت گیرد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری، سند برنامه ششم را مفصل و همه جانبه با اولویت بندی عنوان کرد و اظهار داشت: در زمان تصویب این ماده قانونی مجلس و کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بدون توجه به سند برنامه ششم مخالفت های اساسی با ماده ١١٦ شد و با رویکرد عدالت جنسیتی مخالفت شد اما در نهایت رای قاطع آورد.
مولاوردی اضافه کرد: مواد ١١٧و ١١٨ را که به لایحه احکام اضافه کردند، از سیاست های کلی خانواده در این دو ماده آورده اند و اینها در دستور کار ما است و دوباره آن را در این مواد آورده اند.
وی ادامه داد: در نهایت ماده ١١٧ تصویب شد اما ماده ١١٨ که مربوط به اولویت بندی برای استخدام مردان متأهل دارای فرزند است هنوز به تصویب نرسیده که امیدواریم این ماده نیز تصویب شود.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری خاطرنشان کرد: امیدواریم شورای نگهبان ماده ١١٦ را تصویب کند تا به یک وضعیت مطلوب در حوزه زنان برای کاهش فاصله ها میان حوزه زنان برسیم.
وی درباره اجرای منشور حقوق شهروندی با ١٢٠ ماده در کشور نیز گفت: باید این موضوع را به عنوان خط مشی نظام اجرایی کنیم و گفتمان حقوق شهروندی در استان ها شکل گیرد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری همچنین درباره طرح مهارت افزایی و توان افزایی مدیران استانی نیز اشاره کرد و گفت: این طرح با طلسم ها و مشکلاتی روبه رو بود که امیدواریم به زودی همه مشکلات آن رفع شود و به اجرا در آید.
مولاوردی ابراز امیدواری کرد بهمن ماه این طرح به اجرا گذاشته شود و امیدواریم شاهد اجرای آن باشیم.
وی درباره ابلاغ کاهش مشروط ساعت کاری بانوان نیز گفت: کم کم مشکلات آن شروع شده که یا اجرا نمی شود و یا ناقص اجرا می شود اما به نظر من تا زمانی که وحدت رؤیه ای در این زمینه نداشته باشیم به درستی اجرا نمی شود.
معاون رئیس جمهوری افزود: این موضوع نیاز به شفاف سازی دارد که قرار است دستورالعملی برای شفاف سازی آن داشته باشیم و این قانون که پس از ١١ سال اجرا شده را نهائی و اجرایی کرد .
مولاوردی گفت: سالها برای تصویب قانون تلاش می شود اما برای اجرای آن مشکلات جدی وجود دارد.