به گزارش ایسنا، رضا اربابی در جلسه مدیریت بحران استان افزود: براساس بررسیهای انجام شده توسط تیمهای ارزیاب سيستان و بلوچستان تاکنون 160 واحد مسکونی تخریب شده در پی بارندگی اخیر در سطح استان شناسایی شده است.
وی با اشاره به خسارات وارده در پی بارندگیهای شدید روزهای اخیر در شهرستانهای مختلف استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: بیشترین خسارات وارده در پی بارندگی و جاری شدن سیلاب به بخش راهها، کشاورزی و واحدهای مسکونی بوده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 20 تیم متشکل از کارشناسان بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان در حال بازرسی از مناطق سیل زده برای شناسایی واحدهای مسکونی خسارت دیده هستند.
اربابی با اشاره به روند خدمترسانی به مردم مناطق آسیب دیده در پی بارندگی، بیان کرد: امکانات معیشتی اولیه لازم برای اسکان موقت مردمی که منازل آنها در پی بارندگی دچار آسیب شده در مناطق مختلف استان فراهم است.
وی افزود: همچنین جهت اعطای تسهیلات بلاعوض بازسازی منازل سیلزدگان، پیگیری لازم جهت انجام روند اداری در حال انجام است تا در صورت امکان این تسهیلات نیز به مردم سیستان و بلوچستان پرداخت شود که البته این روند مقداری زمانبر است.
اربابی با اشاره به آسیبدیدگی جدی بخشی از زمینهای کشاورزی مردم استان در پی وقوع بارندگی شدید، تصریح کرد: خسارات کشاورزان از طریق صندوق بیمه کشاورزی پرداخت میشود.
مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بیشترین خسارات وارده مربوط به شهرستانهای کنارک، دلگان، خاش، نیکشهر، ایرانشهر، قصرقند و چابهار بوده و عمده خسارات مربوط به واحدهای مسکونی مناطق روستایی بوده است.
وی اظهار داشت: طبق آخرین گزارشگیری انجام شده از شهرستانهای درگیر سیلاب، تاکنون تنها مرگ یک زن 60 ساله در پی بارندگی شدید و ریزش آوار سقف منزل شخصی در شهرستان خاش تایید شده و بقیه آسیبدیدگی مردم جدی نبوده است.
اربابی گفت: در حال حاضر برآورد دقیقی از میزان خسارات وارده در پی بارندگیهای اخیر در دست نیست و با توجه به استقرار و فعالیت تیمهای ارزیاب در مناطق سیلزده سطح استان و تلاش ادارت مختلف برای ارزیابی خسارات زیرساختی، پیشبینی میشود ظرف 3 تا 4 روز آینده میزان خسارات وارده برآورد شود.