به گزارش ايرنا، این شبکه خبری آماری از مهاجران به آمریکا و اقدامات تروریستی که ممکن است توسط این افراد صورت گیرد، ارائه کرد و فرمان ضدمهاجرتی رئیس جمهوری جدید آمریکا که علیه هفت کشور عمدتا اسلامی ایران، عراق، سوریه، سودان، لیبی، سومالی و یمن وضع شده است را برای مخاطبان خود به صراحت به چالش کشید .
سی ان ان گزارش داد: از سال 1975 تا پایان 2015 میلادی هیچ آمریکایی توسط اتباع این هفت کشور درخاک آمریکا کشته نشدهاند.
سی ان ان افزود: اما از سال 1975 تا پایان 2015 میلادی 2 هزار و 369 آمریکایی توسط شهروندان عربستان سعودی در حملات تروریستی کشته شدند.
این شبکه تلویزیونی درادامه گزارش داد: دراین دوره زمانی 314 آمریکایی توسط شهروندان امارات و 162 آمریکایی نیز توسط شهروندان مصر کشته شدند، چراکه این سه کشور خاستگاه حملات تروریستی یازده سپتامبر بودند.
سی ان ان افزود: این درحالی است که نام این سه کشور، عربستان، امارات و مصر در فهرست منع ورود اتباع آنها به آمریکا وجود ندارد، شاید به این خاطر که ترامپ در این کشورها مناسبات تجاری دارد.
این شبکه تلویزیونی درادامه آمارهای دیگری در ارتباط با تهدید پناهجویان به آمریکا که تا چه اندازه میتوانند در انجام اقدامات تروریستی دست داشته باشند، ارائه کرد.
سی ان ان گزارش داد: ازسال 1975تا پایان 2015 میلادی ، آمریکا در مجموع 3میلیون و 252 هزار و 493 پناهجو را پذیرفته است که در این مدت و از این تعداد، تنها 20 نفر دست به حمله تروریستی زدهاند.
مجری سی ان ان افزود: یعنی خطر حملات تروریستی توسط مهاجران و پناهجویان در خاک آمریکا 0.00062 (شصت و دو صدهزارم )درصد است.
سی ان ان درادامه این گزارش درباره خطر تهدید حملات تروریستی در خاک آمریکا از سوی مهاجران و پناهجویانی که وارد این کشور میشوند پرداخت و افزود: احتمال آنکه یک شهروند آمریکایی به دست یک خارجی درخاک این کشور کشته شود، یک به 3.6میلیونیوم (سه میلیون و 600هزار)درسال است، و خطر اینکه یک شهروند آمریکای درخاک این کشور به دست یک پناهجو کشته شود یک به 3.64 میلیاردم (سه میلیاردو 640 میلیون) درسال است.
شبکه تلویزیونی سی ان ان سه شنبه به دنبال اجرای فرمان ضد مهاجرتی رئیس جمهوری آمریکا در روزجمعه گذشته برابر با هشتم بهمن ماه و علاوه بر آن برکناری'سالی ییتس' وزیر موقت سابق دادگستری آمریکا که سمت دادستانی کل را نیز در اختیار داشت، در روز گذشته (دوشنبه)؛ با کارشناسان و تحلیلگران بسیاری به گفتوگو پرداخت.
'باب بائر' (Bob Baer)مامور سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و تحلیلگر اطلاعاتی شبکه خبری سی ان ان نیز در واکنش به اقدامات اخیر رئیس جمهوری آمریکا درمورد فرمان اجرایی ضد مهاجرتی وی گفت: با این اقدام آمریکا ناامنتر شده است، ما هم اکنون پنج هزار نیروی نظامی در عراق داریم و با صدور این فرمان، پارلمان عراق رای به اخراج این نیروها خواهد داد آنگاه آمریکا چگونه خواهد توانست با تروریست مقابله کند.
بائر افزود: این ممنوعیت (ورود اتباع هفت کشور مسلمان جهان به خاک آمریکا) آمریکا را خواهد کشت.