در ميان بيتفاوتي جهان به اين زندگي همراه با رنج و ظلم، اشغالگران رژيم صهيونيستي در سالي كه گذشت هر روز چند گام جلوتر رفتند و بر فشار خود عليه فلسطينيها افزودند. براساس گزارش سازمان ملل در سال2016 ميزان تخريب خانههاي فلسطينيها به بالاترين حد طي 2دهه گذشته رسيد. تخريب خانه فلسطينيها با بولدوزر مقابل دوربينهاي رسانهها و چشمان مردم، نشانهاي غيرقابل انكار از ظلم و اشغالگري است.
در اين شرايط اما اختلاف ميان گروههاي فلسطيني مشخصا فتح و حماس كه يكي كنترل كرانه باختري و دولت خودگردان فلسطين را برعهده دارد و ديگري در غزه مستقر است، در كنار بيتفاوتي جهان و حمايت غرب از رژيم صهيونيستي و خيانت اعراب به مردم فلسطين، ضربهاي مضاعف عليه ملت فلسطين است.
جدايي ساختاري فتح و حماس 2دهه پيش وقتي آغاز شد كه معلوم شد فلسطينيها با نااميدي از فتح و دولت خودگردان به حماس و رويكرد مقاومت متمايل شدهاند. حماس در انتخابات پارلماني سال2006 پيروز شد اما اين نتيجه توسط حاميان غربي و عربي رژيم صهيونيستي به رسميت شناخته نشد. آنچه بهعنوان راهحل 2دولتي سالها از سوي طرفهاي غربي و عربي روي ميز مذاكره فلسطينيها و رژيم صهيونيستي قرار داده شده، با فريبكاري صهيونيستها و اختلافات داخلي درون فلسطينيها به هيچ نتيجهاي نرسيده است.