به گزارش ایسنا، اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در اخراج غیرمنتظره جیمز کومی، رئیس اف بی آی بر معاملات پرریسک در بازار آسیایی تاثیر گذاشت، اما سرمایهگذاران از درآمدهای قوی شرکتها دلگرم شدند.
بازارهای سهام اروپایی همتایان آسیایی خود را دنبال کردند و شاخصهای بزرگ در سطح ثابتی گشوده شدند.
به گفته تای هوئی، استراتژیست ارشد بازار آسیا در شرکت مدیریت دارایی "جی پی مورگان"، بازارها بسیاری از تغییرات سیاست دولت ترامپ را نادیده گرفته و به بهبود عملکرد شرکتها متمرکز شدهاند که از خوشبینی سرمایهگذاران حمایت خواهد کرد.
شاخص ام اس سی آی بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه بجز ژاپن روز چهارشنبه ۰.۳ درصد رشد کرد. این شاخص که هفته گذشته به بالاترین رکورد در دو سال گذشته صعود کرده بود، روز سهشنبه رشد ملایمی داشت.
شاخص نیكي ۲۲۵ ژاپن ۰.۲ درصد رشد کرد و به ۱۹۸۷۵.۳۴ واحد رسید. شاخص هانگ سنگ در هنگ کنگ ۰.۸ درصد رشد کرد و در ۲۵۰۸۸.۲۷ واحد قرار گرفت. شانگهای کامپوزیت با ۰.۳ درصد افزایش، در ۳۰۸۸.۶۳ واحد ایستاد. شاخص کسپی کره جنوبی با یک درصد کاهش، به ۲۲۶۹.۳۴ واحد عقبنشینی کرد. شاخص اس اند پی/ای اس ایکس ۲۰۰ استرالیا ۰.۷ درصد رشد کرد و به ۵۸۸۳ واحد رسید.
بازار سهام کره جنوبی پس از پیروزی "مون جائه این" در انتخابات ریاست جمهوری که سرمایهگذاران را به سودگیری تشویق کرد، بزرگترین کاهش را در میان سایر بازارها داشت در حالیکه ضرر بانکهای بزرگ استرالیا بر کل بازار تاثیر گذاشت. بازارهای سهام چین به سطح بالاتری صعود کرده و خبر اُفت تورم قیمت تولیدکننده در آوریل را نادیده گرفتند.
در بازارهای ارز، شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از شش ارز بزرگ، ثابت بود و در ۹۹.۴۳۵ واحد ایستاد در حالیکه روز گذشته به ۹۹.۶۸۸ واحد صعود کرده بود که بالاترین سطح در سه هفته گذشته بود.
افزایش بازده اوراق قرضه آمریکا کمک کرد نرخ برابری دلار در برابر ین ژاپن روز سهشنبه به ۱۱۴.۳۲ ین صعود کند که بالاترین حد در دو ماه گذشته بود اما پس از اینکه ترامپ رئیس اف بی آی را اخراج کرد، این ارز بخشی از رشدش را واگذار کرد و آخرین بار ۱۱۳.۷۶ ین معامله شد.
یورو از ۱.۰۸۷۶ دلار به ۱.۰۸۹۷ دلار افزایش یافت.
اما بعضی از تحلیلگران بازار به این نکته اشاره کردهاند که با کاهش شاخصهای نوسان بازار سهام به رکورد پایین تاریخی، احتمال حرکات بزرگ در بازارهای مالی افزایش یافته است.
بر اساس گزارش رویترز، آمار صندوقهای فدرال نشان میدهد که سرمایهگذاران عموما انتظار دارند که فدرال رزرو نرخهای بهره را در نشست ماه آینده خود افزایش دهد و احتمال چنین اقدامی را ۹۰ درصد برآورد میکنند.