احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با گذر امواج تراز میانی از روی کشور، در روز شنبه (۲۳ اردیبهشت)، در سواحل شمالی، نواحی مرکز، شرق، جنوب شرق، برخی نقاط جنوب و شمال شرق رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود.
وی افزود: این شرایط در روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت)، در نیمه شرقی کشوررخ خواهد داد همچنین از اواخر یکشنبه و روز دوشنبه موج بارشی دیگری مجددا شمال غرب کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.
مدیر کل پیشبینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در مورد وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده گفت: آسمان تهران در روز یکشنبه (۲۴ اردیبهشت)، کمی ابری، در بعدازظهر همراه با افزایش ابر، گاهی وزش باد، با احتمال رعد و برق پیشبینی میشود که بیشینه و کمینه دمای این روز ۳۱ و ۲۴ درجه سانتیگراد خواهد بود همچنین هوای تهران در روز دوشنبه (۲۵ اردیبهشت)، نیمه ابری، گاهی همراه وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۳۲ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش بینی میشود.
وی افزود: نقشههای هواشناسی در دو روزآینده، بیانگر تداوم جریانهای گرم و مرطوب همراه با گذر ناوه تراز میانی جو از نیمه شرقی کشور است که سبب بارشهای رگباری همراه با رعد وبرق و وزش باد شدید موقت در این مناطق خواهد شد.
مدیر کل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: در در بعدازظهر روز شنبه (۲۳ اردیبهشت)، رشد ابرهای جوششی در برخی نقاط با رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت در شمال سمنان، جنوب غرب یزد، شرق و جنوب اصفهان، شمال هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات زاگرس در کرمان و شمال شرق فارس همراه خواهد بود
به گفته وظیفه، در بعدازظهر و اوایل شب یکشنبه (۲۴ اردیبهشت) رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط در مناطق کوهستانی مرکز و جنوب کرمان، نیمه شرقی یزد، خراسان جنوبی و شمال سمنان پیشبینی میشود.
وی تاکید کرد: تشکیل ابرهای جوششی موجب وزش تند باد موقت، باد شدید و خیزش گرد و خاک محلی و کاهش دید می شود همچنین در برخی نقاط یاد شده رگبار موقت باران میتواند موجب سیلابی شدن موقت مسیلها بهخصوص در مناطق کوهستانی و رودخانههای محلی شود. در مناطق کوهستانی احتمال بیشتری برای برخورد صاعقه وجود دارد. از این رو توصیه میشود برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی اقدام لازم به عمل آید.