به گزارش ایرنا، سرهنگ علی لعل آسا در حاشیه برگزاری مرحله سوم آن در گفت و گو با خبرنگار دفاعی ایرنا، افزود: از بعدازظهر روز گذشته (دوشنبه 25 اردیبهشت) و پس از انجام شور اول ستادی، گروههای رزمی که در قالب تیم های نیروی رزمی و نیروی پیاده شونده فعالیت می کنند، شور دوم ستادی را اجرا کردند.
وی اظهار داشت: در این مرحله گروههای رزمی، ضمن ارائه معایب و محاسن شیوه های اجرای رزمایش بر اساس وظایف محوله به ارکان و عناصر تخصصی، راهکارها و پیشنهادات خود را برای انجام موفق رزمایش بیان کردند.
مدیر اجرایی برگزاری این رزمایش 5 روزه ضمن بیان این نکته که حضور دانشجویان میهمان از کشورهای دوست و همسایه در این رزمایش بسیار موثر است، گفت: گروههای رزمی مشترک آبخاکی، پس از تهیه طرح و صدور طرح های عملیاتی نمادین، نسبت به تبدیل طرح ها به دستور و ارائه بند مانور دستور عملیاتی اقدام کردند.
رزمایش روی نقشه مشترک آبخاکی دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس ارتش) که صبح روز شنبه 23 اردیبهشت 96 به مدت 5 روز در محل این دانشگاه آغاز شده تا فردا چهارشنبه ادامه خواهد داشت و اساتید و داوران تخصصی ،مراحل مختلف رزمایش را بررسی ومورد ارزیابی قرار می دهند.
این رزمایش با تشکیل 18 گروه آموزشی دانشجویان و با نظارت استادان برجسته دافوس آجا در حال برگزاری است.
در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس)، آموزش پرسنل منتخب ارتش بمنظور مسوولیت پذیری در رده های میانی تیپ به بالا، یگان های همتراز آجا و سایر نیروهای مسلح(مقطع کارشناسی ارشد و کارشناس ارشد حرفه ای) در رشته های مدیریت دفاعی با چهار گرایش عملیاتی، شامل زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی و چهار گرایش پشتیبانی خدمات رزمی شامل اداری، پرسنلی، مالی، آماد و پشیتبانی، آموزش، جنگال و علوم سایبری انجام می گیرد.