به گزارش ایسنا، محمدرضا مسیبزاده در حاشیه سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی کشور ودر جمع خبرنگاران، به نگرانیهای اخیر پیرامون سند ۲۰۳۰ اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ سند، بخشنامه، برگه یا برنامهای که مغایر با ارزشهای دینی و قرآنی باشد در آموزش و پرورش مطرح و تدوین نشده است.
وی افزود: در خصوص سند ۲۰۳۰ که اخیراً با عنوان کردن برخی ادعاهای نادرست موجب نگرانی بخشهای مختلف و بهخصوص دستاندرکاران امور قرآنی شده باید با قاطعیت گفت هیچ اقدامی در این زمینه مغایر با ارزشهای قرآنی و عترت صورت نگرفته است.
مسیبزاده برخی ادعاهای نادرست مطرح شده در خصوص سند ۲۰۳۰ را کذب و دروغ محض عنوان کرد و اظهار کرد: آنچه مسلم است این است که در آموزش و پرورش به هیچوجه فعالیتهای مغایر با ارزشهای قرآن و عترت صورت نمیگیرد بلکه فعالیتهای مختلف در راستای حفظ و تقویت ارزشهای قرآنی انجام شده است.
وی عنوان کرد: طی امسال حدود ۶۳ عنوان کتاب در حوزه آموزش قرآن بهصورت کاربردی با بیش از دو میلیون نسخه در سطح مدارس کشور توزیع شده است.
مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار نفر در سامانه حفظ قرآن آموزش و پرورش در سطح کشور ثبتنام کردهاند، افزود: از این تعداد یک میلیون و ۵۰ هزار نفر حفظ نیم جزء و ۸۰۰ نفر هم حفظ کل هستند.
مسیبزاده اضافه کرد: وجود ۱۲۷ مدرسه در سطح کشور که تنها یک دانشآموز دارد بیانگر این است که جمهوری اسلامی برای جاییکه فقط یک نفر مشغول به تحصیل وجود دارد ارزش قائل است.
وی افزود: در سال ۹۶ اعتباری بالغبر ۴۸ میلیارد تومان برای حوزه قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش پیشبینی شده است.