به گزارش ایرنا، تحقیقات صورت گرفته از سوی موسسه «دیلویت» حاکی از آن است که 36 درصد از این افراد در نظر دارند تا ظرف پنج سال آینده انگلیس را ترک کنند و 26 درصد دیگر نیز تا سال 2020 به اقامت خود در انگلیس پایان دهند.
این تحقیقات نشان میدهد که اکثر نیروی کار اروپایی ساکن انگلیس براین باورند که این کشور، پس ازخروج از اتحادیه اروپا از جذابیت کمتری برخوردار خواهد بود. با این حال 32درصد از افراد یادشده عنوان کردهاند که اگر دولت انگلیس مواضع نرمتری نسبت به اتباع اروپایی اتخاذ کند، ممکن است نظرشان برگردد.
گزارش موسسه «دیلویت» هشدار داده است که اگراین حجم ازنیروی کار از انگلیس خارج شود، کارفرمایان پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به طورجدی با مشکل مواجه خواهند شد.
بر اساس گزارش موسسه «دیلویت»، کاهش ارزش پوند در برابر یورو و دلار اصلیترین دغدغه نیروی کار خارجی ساکن انگلیس به شمار میرود.
'دیوید اسپرول' رئیس اجرایی شعبه شمال غرب اروپا «دیلویت» در گفت وگو با نشریه ایندیپندنت که روز سهشنبه منتشر شد اظهارداشت: 'نیروی کار خارجی، بویژه اتباع اروپایی میگویند که بیش از گذشته تمایل به خروج از انگلیس دارند و این مساله میتواند به فقدان نیروی کار در این کشور پس از برگزیت لطمه بزند.'
'ترزا می' نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه برنامه دولتش را برای حمایت از شهروندان اروپایی ساکن انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا در مجلس ارائه داد.
بر اساس طرح یادشده، اتباع اروپایی که بیش از پنج سال در انگلیس زندگی کرده باشند قادر خواهند بود تا از حقوق شهروندی در این کشور در چارچوب وضعیت اقامتی جدیدی برخوردار شوند.
بااین حال رهبران اروپایی طرح یادشده را کمتر از حد انتظار میدانند و خواهان امتیازات بیشتری از سوی دولت انگلیس برای اتباع اروپایی ساکن این کشور هستند.
نشریه ایندیپندنت پیشتر نیز در گزارشی نوشته بود که فرار مغزها از انگلیس به دلیل برگزیت، مبدل به تهدیدی برای بخش فناوری این کشور شده است.
به نوشته این نشریه، شمار افراد متقاضی خارجی برای کار در بخش فناوری انگلیس، پس از برگزیت پنجاه درصد کاهش داشته و این درحالیکه است که بخش فناوری انگلیس بشدت به مغزهای اتحادیه اروپا و سایر مناطق وابسته جهان است.
تازه ترین آمار منتشرشده توسط بانک مرکزی انگلیس نیز نشان میدهد که برخی کارفرمایان، برای جلوگیری از تبعات منفی کاهش بیکاری ناشی از برگزیت، بهناچار دستمزد کارکنانشان را افزایش دادهاند.
بر اساس گزارش بانک مرکزی انگلیس، دستکم 400 شرکت انگلیسی گزارش دادهاند که استخدام و حفظ نیروی کار اروپایی نسبت به گذشته دشوارتر شده و از این میزان 70 درصد شرکتها اعلام کردهاند که به ناچار دستمزد و مزایای کارکنان فعلیشان افزایش دادهاند.
مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز، ایرلند شمالی) در روز 23 ژوئن 2016 ( سوم تیرماه 1395) با شرکت در همهپرسی رأی به خروج از اتحادیه اروپا دادند.
51.9 درصد مردم بریتانیا در همهپرسی 23 ژوئن به خروج از اتحادیه اروپا و 48.1درصد آنها به ماندن در این اتحادیه رأی دادند.