همشهری آنلاین: رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه ادعای مضحک هماهنگی با ناوهای آمریکایی در خلیج فارس برای ما مساله ای خنده دار است، گفت:اخیرا در خلیج فارس دستگاه‌های استکباری بلوا به پا کردند که شناورهای ایرانی به چند صد متری ناوهای آمریکایی نزدیک شده‌اند و با اقدامات خود موجبات درگیری را فراهم کردند.

 

به گزارش ایرنا، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری روز سه‌شنبه در همایش حقوق دفاعی افزود: طبق قواعد ساحلی خلیج فارس جزو حق ایران است و باید از منافع خود در آن دفاع کند ولی‌ متاسفانه کشوری از آن سوی جهان در خلیج فارس برای خود دکان باز کرده و حقوق خاصی قائل است و می‌گوید اگر ایران می‌خواهد به ما نزدیک شود باید با ما هماهنگ کند که این نیز عین زیاده‌خواهی و همان ظلم مضاعف در حقوق بین‌المللی است.

وی در ادامه افزود:هماهنگی با ناوهای آمریکایی برای ایران مسئله‌ای خنده‌دار است؛ آیا اگر اتفاقی از سوی تروریست‌ها برای سکوهای نفتی ایران در خلیج فارس بیفتد، ناوهای خارجی پاسخگو هستند؟ آیا ملت ایران می‌تواند از خارجی‌ها بخواهد که امنیت سکوهای نفتی را تامین کند؟

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه طبق قوانین بین‌المللی در حوزه هوایی ایران مرزهای هوایی خود را با ایکائو هماهنگ می‌کند، تصریح کرد: اگر هواپیمای متجاوزی به حریم هوایی ایران ورود پیدا کند، قرارگاه پدافند هوایی سریعا به آنها اخطار می‌دهد، اما متاسفانه باز کشورهای استکباری بلوا به پا می‌کنند که ایران به هواپیمای آمریکایی هشدار داد. دشمنان این را بدانند که اخطار به هواپیمای متجاوز کوچکترین هشدار ایران است.

سرلشکر باقری افزود: در برجام از همان ابتدا اعلام کردند به بخش دفاع ربطی ندارد اما به مرور آمدند و شرط گذاشتند حق ندارید موشکی بسازید که برای حمل کلاهک هسته‌ای استفاده شود که البته چنین اقدامی در ایران انجام نمی شود اما باز شرط گذاشتند که هیچ موشکی نباید ساخته شود، چرا که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه اگر هواپیمای متجاوزی به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران ورود کند، گفت: اخطار هواپیمای متجاوز دشمن کوچکترین هشدار ایران است.

سرلشکر باقری با برشمردن نقش تعیین کننده حقوق در جوامع اظهار داشت: حقوق در ادیان الهی از همه مجموعه‌ها و ادیان دیگر کامل، باقوام‌تر و ریشه‌دارتر است.

وی با بیان اینکه آنچه بعنوان حقوق بین‌الملل، کشورها از آن تاثیر می‌گیرند، در چند دهه اخیر و بعد از جنگ‌های جهانی تدوین شده‌ و در کشورها در حال اجرا است، تصریح کرد: این حقوق کم‌کم توسعه و شکل گرفت اما این نیاز جوامع جهان سوم و اسلامی نیست.

سردار باقری با بیان اینکه حقوق بین‌الملل اگر درست اجرا شود با خواست کشورهای بزرگ و مراجع بین‌المللی است، خاطرنشان کرد: آنچه در قواعد حقوق بین‌الملل حاکم شده خواست 5 قدرت بزرگ جهانی است که این اولین ظلم به کشورهای ضعیف و جهان سوم است.