به گزارش ایسنا، نفت برنت که قیمت پایه برای بازار بینالمللی است ۵ سنت یا ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۵۳.۷۹ دلار در هر بشکه رسید. بهای معاملات برنت روز دوشنبه ۶ سنت یا ۰.۱ درصد افزایش یافت و در ۵۳.۸۴ دلار در هر بشکه بسته شد.
نفت وست تگزاس اینترميدیت آمریکا با چهار سنت یا ۰.۱ درصد کاهش ۴۸.۰۳ دلار در هر بشکه معامله شد. نفت خام آمریکا روز دوشنبه با ۵۹ سنت یا ۱.۲ درصد افزایش، در ۴۸.۰۷ دلار در هر بشکه بسته شده بود.
پالایشگاههای آمریکا از جمله پالایشگاه موتیوا اینترپرایز که بزرگترین پالایشگاه این کشور است، به تدریج در حال از سرگیری تولید هستند. موتیوا تولید خود را روز دوشنبه پس از این که به مدت دو هفته پس از وقوع توفان هاروی در منطقه گلف کاست تعطیل شده بود، از سرگرفت.
پس از اینکه توفان هاروی منطقه گلف کاست را درهم کوبید، توفان ایرما نیز روز یکشنبه فلوریدا را درنوردید و بیش از ۷.۴ میلیون خانه و شرکت را بدون برق گذاشت، اما از آن زمان از قدرتش کاسته شده و به یک توفان گرمسیری تبدیل شده است.
طبق نظرسنجی مقدماتی رویترز، ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته تحت تاثیر توفان احتمالا افزایش یافته است در حالی که پیشبینی میشود ذخایر فرآوردههای پالایش شده کاهش پیدا کرده باشد.
شش تحلیلگر در آستانه انتشار گزارش ذخایر نفت و فرآوردههای نفتی از سوی موسسه امریکن پترولیوم و اداره اطلاعات انرژی وزارت انرژی آمریکا، برآورد کردند که ذخایر نفت احتمالا در هفته منتهی به هشت سپتامبر به میزان ۲.۳ میلیون بشکه افزایش یافته است.
به گفته ریک اسپونر، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت "سی ام سی مارکتز"، بازار در انتظار افزایش چشمگیر ذخایر نفت است. این مسئله با توجه به اختلال فعالیت پالایشگاهها پس از توفانهای اخیر تعجبآور نیست.
در بحبوحه نگرانیها نسبت به اشباع عرضه، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی، با همتایان ونزوئلایی و قزاقستانی خود مذاکراتی درباره احتمال تمدید توافق کاهش تولید پس از مارس سال ۲۰۱۸ داشته است.
اوپک که در راس آن عربستان سعودی قرار دارد و سایر تولید کنندگان از جمله روسیه موافقت کردهاند برای حمایت از قیمتها، تولیدشان را حدود ۱.۸ میلیون بشکه در روز تا مارس آینده کاهش دهند.
محمد بارکیندو دبیر کل اوپک روز دوشنبه، گفت: انتظار میرود توافق کاهش تولید به متوازن شدن بازار نفت جهانی کمک کند و تقاضای قوی ممکن است ذخایر نفت را کاهش بیشتری دهد.