به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور در ۱۲۶۱.۴۱ دلار ثابت ماند.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۲۶۴.۸۰ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه با هشت دلار یا ۰.۶ درصد افزایش، در ۱۲۶۵.۵۰ دلار بسته شده بود.
در شرایطی که خوشبینی نسبت به تصویب لایحه اصلاحات مالیاتی در آمریکا با نگرانیها نسبت به تاثیر این اصلاحات بر رشد اقتصادی همراه شده، دلار در محدوده معاملات اخیر خود مانده است.
به گفته رونالد لیونگ، مدیر شرکت معاملات طلای "لی چیونگ گلد" در گنگ کنگ، انتظار میرود دلار در آستانه تصویب لایحه اصلاحات مالیاتی بالاتر رود و سپس زمانی که سرمایهگذاران به ارزیابی تاثیر این اقدام بر اقتصاد آمریکا میپردازند کاهش خواهد یافت. در چنین شرایطی تا حدودی پتانسیل افزایش قیمت برای طلا وجود دارد.
بر اساس گزارش رویترز، خوشبینی پیرامون لایحه اصلاحات مالیاتی کمک کرده بازارهای سهام به رکورد بالایی صعود کنند.
اما ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت INTL FCStone نسبت به پتانسیل صعودی طلا ابراز تردید کرده و عنوان کرد تصور میرود دلایل منفی زیادی برای صعود طلا وجود داشته باشد. بازارهای سهام قوی، افزایش قیمتهای بیتکوین و احتمال صعود دلار و بازده اوراق قرضه آمریکا در نتیجه تصویب لایحه مالیاتی ممکن است قیمت طلا را دچار کاهش کند.
تحلیلگران اسکاتیابانک در یادداشتی نوشتند: ما انتظار داریم قیمت طلا با وجود موانعی شامل تحکیم سیاست پولی آمریکا بالاتر رود.
همچنین خرید طلا به عنوان دارایی امن تحت تاثیر تنشهای ژئوپلتیکی در کره شمالی از قیمت این فلز زرد پشتیبانی خواهد کرد و قیمت هر اونس طلا در سال ۲۰۱۸ بین ۱۱۹۰ دلار تا ۱۳۹۰ دلار معامله خواهد شد.
ذخایر طلا در "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز دوشنبه ۰.۸ درصد کاهش یافت و به ۸۳۷.۲۰ تن رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره و هر اونس پلاتین برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشتند و به ترتیب ۱۶.۱۲ دلار و ۹۰۶.۲۴ دلار معامله شدند. هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۰۲۰.۱۵ دلار رسید.