همشهری‌آنلاین: دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهور آمریکا پس از شکست در مجمع عمومی سازمان ملل در توئیتی اعلام کرد پس از هزینه احمقانه ۷ تریلیون دلاری در خاورمیانه زمان آن رسیده که بر سرمایه‌گذاری و اختصاص بودجه برای بازسازی آمریکا تمرکز شوند.

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: زمان آن رسیده که به جای هزینه‌های خارجی به سرمایه‌گذاری برای بازسازی آمریکا تمرکز کنیم.

او در ادامه این توئیت افزود: "پس از آن‌که به شكلي احمقانه هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کرده‌ایم زمان آن رسیده که بازسازی کشورمان را آغاز کنیم."

به گزارش ایسنا به نقل از اورشلیم پست، این توئیت یک روز پس از آن منتشر شد که ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل شکست خورد.

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را تصویب و در آن اقدام دولت ترامپ برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل را محکوم کرد.

ترامپ همچنین پیش از رای‌گیری مجمع عمومی سازمان ملل تهدید کرده بود آمریکا کمک‌های خارجی به دریافت‌کنندگان را که در مجمع عمومی سازمان ملل علیه این کشور رای دهند، قطع خواهد کرد.

او گفته بود: برخی کشورها صدها میلیون دلار و حتی میلیاردها دلار از ما کمک مالی می‌گیرند و آن وقت علیه ما رای می‌دهند. ما این رای‌گیری را با دقت زير نظر داريم. اجازه دهید آنها علیه ما رای دهند. ما پول بیشتری در جیبمان باقی خواهد ماند. ما اهمیتی به این مساله نخواهیم داد.

هنوز مشخص نیست که آیا این توئیت به تهدید بالا اشاره دارد یا خیر ؛ چراکه کل متن این توئیت بر لزوم حمایت دو حزبی بر سرمایه‌گذاری در بخش تاسیسات زیربنایی تاکید دارد.

در مجموع ۱۲۸ کشور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که روز پنجشنبه 30 آذر برگزار شد با بی‌اعتنایی به تهدیدهاي ترامپ به قطعنامه رای مثبت دادند در حالی که ۹ کشور علیه این قطعنامه رای منفی داده و ۳۵ کشور رای ممتنع دادند و ۲۱ کشور نیز در این نشست حضور پیدا نکردند.

از ۱۰ دریافت‌کننده کمک‌های امسال آمریکا، تنها اسرائیل در مجمع عمومی سازمان ملل رای مخالف داد. باقی دریافت‌کنندگان به استثناء کنیا علیه آمریکا رای دادند. حتی افغانستان نیز که حدود ۴.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ میلادی از آمریکا کمک مالی دریافت کرده علیه این کشور رای داد.

از دیگر کشورهایی که علیه آمریکا رای دادند می‌توان به مصر و اردن اشاره کرد که به ترتیب ۱.۴ میلیارد دلار و ۱.۳ میلیارد دلار کمک مالی از آمریکا دریافت کردند. اگرچه این دو کشور عربی شرکای امنیتی نزدیک آمریکا هستند و به شدت به کمک‌های مالی واشنگتن تکیه دارند اما اگر با به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی مخالفت نمی‌کردند اوضاع سیاسی در داخل کشورهای خود را به خطر می‌انداختند.

برچسب‌ها