به گزارش مهر، دکتر حسن رزمی با اعلام اين خبر افزود: این برنامه با تغییرات جزئی به شورای عالی برنامهریزی ارجاع شده است که در اولین فرصت ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیتهای دبیرخانه آموزش دندانپزشکی، از اولویتبندی تصمیمات بر حسب ضرورت و حساسیت و تعیین تکلیف کتاب ملی دندانپزشکی خبر داد و افزود: این کتاب با همکاری و زحمات اعضای هیات علمی در دانشکدههای سراسر کشور و با محوریت دبیرخانه شورای دندانپزشکی و تخصصی و کارگروه دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گردآوری شده است.
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی اظهار داشت: توسط جمعی از همکاران اشکالاتی به این کتاب وارد شده بود که مقرر شد با کمک اعضای هیات علمی نواقص آن برطرف شود تا بتوانیم به عنوان یک کتاب مرجع در فرآیند آموزش دوره دکتری و آزمونهای دوره دستیاری از آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به تعیین و تکلیف و ساماندهی اعضای هیات علمی که به صورت ضریب K به دانشگاههای علوم پزشکی معرفی شدهاند از پیگیری دغدغههای اعضای هیات علمی خبر داد.
رزمی از متمرکز شدن آزمون ملی دانشآموختگان خارج از کشور در پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و افزود: این آزمون که در گذشته به صورت پراکنده برگزار میشد، طوری ساماندهی شد که دانشآموختگان با یک فرآیند مشترک ارزیابی شوند و از پراکندگی و بلاتکلیفی رهایی یابند.
وی به بحث ساماندهی رشتههای پیرادندانپزشکی و حد واسط از جمله تکنسین رادیولوژی، تکنسین سلامت دهان، دستیار دندانپزشکی و منشیگری دندانپزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم نبودن زیرساختهای آموزشی مراکز متولی آموزش این دسته از دانشجویان و مشکلات بکارگیری و جذب آنها مقرر شد یک توقف کوتاه مدت در جذب این دانشجویان داشته باشیم که بعد از حل مشکلات و نیازسنجی دقیق این رشتهها، این فرآیند ادامه پیدا خواهد کرد.
دبیر شورای دندانپزشکی و تخصصی افزود: به عنوان مثال تربیت تکنسینهای سلامت دهان یکی از مصوبات سالهای اخیر در دبیرخانه شورای دندانپزشکی بوده است در صورتی که هیچ برنامهریزی در بکارگیری و جذب آنها نشده و تا پایان سال نزدیک ۲ هزار تکنسین سلامت دهان فارغالتحصیل میشوند و بکارگیری و جذب آنها یکی از نگرانیهای مسئولان است.
وی با اشاره به بازدیدهای دورهای از مراکز دانشگاهی جهت اعتباربخشی و راهاندازی کمیتههای راهبردی جهت استفاده از نظرات کارشناسی آنها اظهار داشت: ارتباط با انجمنهای علمی تخصصی هم از دیگر اقدامات مهم دبیرخانه شورای دندانپزشکی و تخصصی است که در آن دو طرف انتظارات و مطالبات خود را جهت تقویت همکاریها منعکس میکنند.
رزمی با اشاره به تشکیل شورای سیاستگذاری امور دندانپزشکی با حکم وزیر بهداشت، از تعیین شاخصهای هیات بورد و ساماندهی برنامه امتحانات دستیاری، ارتقا و بورد توسط این شورا خبر داد و افزود: با مرکز ملی آموزشهای مهارتهای بالینی حرفهای جهت سیاستگذاری و برنامهریزی در خصوص مرکز غیرمجاز مذاکراتی صورت گرفته تا بتوانیم محتوای این مرکز آموزشی را جهت خدماتدهی مناسب کنترل کنیم.
وی به طرح تحول و نوآوری آموزشی علوم پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب دندانپزشکی کشور نام برد و اظهار داشت: توسعه آموزشهای مجازی جزء ماموریتهای کارگروه دندانپزشکی است که زیر نظر دبیرخانه شورای دندانپزشکی و تخصصی وظایف خود را انجام میدهد.