به گزارش پایگاه اطلاعرسانی آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم(ع)، آیتالله محمد محمدی ری شهری تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام در ديدار با روسای عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، گفت: نیروی انتظامی یکی از سرنوشتسازترین نهادهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و مسئولیت بسیار مهمی را در نظام برعهده دارد، زیرا یکی از اصول فلسفه سیاسی، اجتماعی نبوت و امامت و نیز در غیاب امام معصوم علیهالسلام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی توسط فقیه جامعالشرایط، مساله برقراری امنیت است که این مساله از وظایف مهم و خطیری است که در شرایط کنونی بر عهده نیروهای خدوم انتظامی نهاده شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ایجاد امنیت فراگیر، یکی از نکات مورد تاکید قرآن در حکومت موعود اسلام به رهبری مهدی آل محمد(عج) است که در آن همه انسانها در هر مسلکی، غیر از معاندین و دشمنان خدا و حتی حیوانات و جانوران در امنیت کامل و فراگیر هستند، از این رو جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرتو و زمینهساز آن حکومت جهانی میبایست در جهت تحقق و برقراری امنیت فراگیر در سرزمین ایران اسلامی تلاش کند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در این دیدار گفت: در میان انبوه توطئههای فرهنگی، سیاسی و امنیتی دشمنان به لطف و عنایت خاص حضرت حق و تدابیر فرماندهی با تدبیر این نیرو، الحمدلله اکنون در یکی از بهترین دورههای مدیریتی نیروی انتظامی به سر میبریم که توانسته، امنیت فراگیر و آرامش را با همکاری سایر دستگاههای مسئول در کشور فراهم كند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، ایران اسلامی را دارای امنیتی بیبدیل نسبت به دیگر کشورهای منطقه و حتی سراسر جهان دانست و گفت: اکنون در سراسر ایران اسلامی همه مردم در آرامش و امنیت به سر میبرند و باید حافظ و شکرگزار این نعمت الهی باشیم.
آیتالله محمدی ری شهری، دشمنی مستکبرین با نظامی که طرفدار مستضعفین جهان است را در شرایط کنونی امری طبیعی برشمرد و گفت: فتنهای که اخیرا با هدایت آمریکا و تلاش فرزند نامشروعش اسرائیل و عوامل منافقین در کشور شکل گرفت، الحمدلله با هوشیاری و همکاری خوب مردم با نهادهای انتظامی و اطلاعاتی برطرف شد و عملکرد نیروی انتظامی نیز در این برهه قابل تحسین و حاصل تدبیر فرماندهی و همکاری عناصر خوب و تلاشگر این نهاد مهم و سرنوشتساز بود.
آیتالله محمدی ری شهری همچنین حضور روحانیون و مسئولان عقیدتی سیاسی در صحنه و همچنین هنگام عملیات فرماندهان انتظامی را نیز قابل تقدیر برشمرد و گفت: نظارت روحانیون و مسئولان عقیدتی بر حسن برخورد همکاران نیروی انتظامی در رشد و موفقیت آن بسیار اثرگذار خواهد بود.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) همچنین نوع مواجهه روحانیون با سایر همکاران خود در نیروی انتظامی را حائز اهمیت برشمرد و گفت: رفتارها باید عاطفی و دوستانه باشد و از جانب مقابل نباید حس بزرگی و مچگیری در مواجهه با روحانیون ایجاد شود، زیرا برخورد عاطفی معمولا نتیجهبخش و عامل جذب خواهد بود.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث، حسن رفتار و سلوک پیامبر(ص) و همچنین نوع مواجهه ایشان در اسلام آوردن عثمان ابن مظعون را الگو و نمونه جذب یک جوان باهوش و پر انرژی به اسلام برشمرد و گفت: پیامبر اکرم (ص)، در یک برهه کوتاه توانست انقلاب عظیمی در عصر جاهلیت ایجاد کند و این حاصل خلق نبوی و حسن رفتار آن رسول گرامی(ص) است.
آیتالله محمدی ری شهری با بیان این نکته که میبایست «راههای جذب مردم» به دین، انقلاب و نظام اسلامی را شناسایی و بر مبنای آن عمل کنیم، اظهار داشت: با رفتار بدون برنامهریزی و اقدامات ناشیانه برخی مشکلات اخلاقی و اجتماعی، با رفتار ناصحیح به پدیدههای امنیتی تبدیل میشوند در صورتی که با اقدام هوشیارانه میتوان به هر مشکلی در بستر مناسب خودش پرداخت و آن را برطرف کرد بدون اینکه به مشکل بزرگتری تبدیل شود.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث همچنین توجه به جذب حداکثری و تحمل افراد برای جذب و همراهی بیشتر آنها با مبانی اعتقادی نظام را مساله بسیار مهمی برشمرد و با استناد به روایتی از حضرت علی (ع)، گفت از سیاستهای حکومت علوی این است که دشمنان غیرمعاند و فریبخورده را با آگاهسازی به دوست تبدیل كرده و به جمع دوستان نظام اسلامی بیافزائیم.