به گزارش ایرنا از روزنامه گلوبال تایمز، سازمان امداد و نجات شانگهای به عنوان یکی از بخش های این وزارتخانه به دنبال برنامهریزی برای ارسال رباتهای زیر دریایی برای جستجو در کشتی هستند.
در ادامه این بیانیه با اشاره به ضرورت پاک سازی محل از لکه های نفتی آمده است: 2 کشتی به نامهای 'های شان 169' و 'دانجلی 6' با هدف آغاز عملیات پاک سازی به محل غرق شدن کشتی رسیدهاند.
وزارت حمل و نقل چین همچنین با بیان اینکه اکنون محل غرق شدن کشتی سانچی مکانیابی شده است اعلام کرد سانچی در عمق 115 متری زیر آب قرار گرفته است.
16 دی یک کشتی فله بر چینی حامل 64 هزار تن گندم در 200 مایلی شانگهای به نفتکش ایرانی سانچی که حامل بیش از 130 هزار تن میعانات گازی بود، برخورد کرد.
پس از این واقعه، نفتکش سانچی با 30 تبعه ایرانی و دو بنگلادشی دچار حریق و انفجارهای سنگین شد که کار امداد رسانی در منطقه را با مشکل مواجه و در برخی مواقع ناممکن کرد.
با دستور و تاکید رییس جمهوری علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مسئول ویژه رسیدگی به این واقعه تعیین شد و گروههای کارشناسی و امدادی از جمله تکاوران ارتش به منطقه اعزام شدند تا با هماهنگی مقامات و مسئولان چینی و همکاری برخی کشورهای دیگر کارهای مربوط انجام گیرد.
اما اقدام های فوریتی و ضربتی برای خاموش کردن شعله ها و تعیین وضعیت خدمه نفتکش ایرانی به دلیل گستردگی دامنه انفجارها و همچنین دمای بسیار زیاد حاصل از آتش سوزی بی ثمر ماند، زیرا نزدیک شدن به کشتی سانچی و حضور در آن برای بررسی وضعیت میدانی ناممکن شده بود.
در نهایت 24 دی نفتکش سانچی غرق شد و اسامی خدمه کشتی نیز به عنوان جان باختگان اعلام شد.
بررسی های کارشناسی در این زمینه با هدف تعیین بروز علل واقعه در دست اقدام است.