به گزارش يورونيوز، ژرار کولومب، وزیر کشور فرانسه روز شنبه با اعلام این خبر در توئیتر خود، بوکوز را «پاپ» آشپزان جهان نامید.
سرآشپز افسانهای فرانسه که در ۱۱ فوریه ۱۹۲۶ در روستای «کولونی اوموندور» در نزدیکی حومه شهر لیون به دنیا آمد، روز شنبه ۲۰ فوریه (۳۰ دی) دقیقا در همان اتاقی که پا به دنیا گذاشته بود، چشم از جهان فرو بست.
امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه نیز در پیامی به مناسبت درگذشت این شخصیت ملی کشورش، او را «تجسم آشپزی فرانسوی» نامید.
او در ارتقا کیفیت غذاهای سنتی فرانسه در قرن بیستم نقش به سزایی داشت. رستورانهای پل بوکوز در فرانسه به عنوان یکی از مهمترین و بهترین رستورانهای سنتی این کشور شناخته شده است.
بوکوز همچنین بنیانگذار مؤسسه پل بوکوز در مرکز شهر لیون بود که یکی از مهمترین مراکز آموزش دورههای بینالمللی آشپزی در جهان به شمار میرود.
غذاهای فرانسوی از نظر تنوع و کیفیت در جهان سرآمد است و لیون، پایتخت باستانی قوم گلها، در میان شهرهای دیگر این کشور به عنوان پایتخت غذاهای گوناگون سنتی مطرح است.