به گزارش ایرنا، «کریستین لاگارد» در دوحه به شبکه خبری الجزیره گفت: اقتصاد سیاسی خاورمیانه در حال تغییر است و بسیاری از کشورهای این منطقه در حال متنوع سازی اقتصاد خود، رها شدن از وابستگی به نفت و برنامه ریزی برای یک آینده متفاوت هستند.
وی ادامه داد: جوانان و زنان نیز خواهان نقش بیشتری در جامعه هستند.
بالاترین مقام صندوق بین المللی پول که به دولت ها مشاره اقتصادی می دهد، اظهار کرد: هر گاه ما به کشوری توصیه ای می کنیم، تامین مالی آن را نیز به عهده می گیریم، ما همیشه از رهبران کشورها می خواهیم که واقعا مراقب باشند، مراقب پدیده هایی که کاملا آشکار هستند؛ فقر، فقرا و آنهایی که شاید در نتیجه سیاست های تقویت اقتصادی دچار مشکل می شوند.
لاگارد بیان کرد: وقتی کشوری به صندوق بین المللی پول می آید و برنامه می خواهد ما از آن کشور می خواهیم که تامین مالی عمومی خود را ترمیم کند اما همیشه می گوییم مراقب امنیت اجتماعی که نیازمند آن هستید و بسیار مهم است، باشید.
به گفته مدیرعامل صندوق بین المللی پول، ذهنیت ها تغییر کرده است و در نتیجه شما نمی توانید کشور را با این ادعا که کشور ثروتمندی است و ما بخشی از آن را دوباره توزیع می کنیم، اداره کنید.
وی تاکید کرد: برای ما قائل بودن به این مساله یعنی شروع یک اقتصاد متنوع تر.
لاگارد تصریح کرد: مساله دوم، اقتصادی است که بخش خصوصی در آن مقبول و محیط کسب و کار آن مناسب است به طوری که مردم به هر دلیل از سرمایه گذاری منع نمی شوند.
وی اضافه کرد: همچنین فراهم سازی ارزش برای پول و تمرکز روی جوانان اهمیت دارد و این مستلزم ایجاد شغل به روش های مختلف است از جمله (تقویت) بخش خصوصی.