به گزارش ایرنا، اختتاميه سی و یکمین دوره جشنواره بینالمللی خوارزمی که شنبه با حضور دکتر حسن روحانی رییس جمهوری، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، از حسین زمرشیدی به عنوان برگزیده ویژه در گروه معماری سنتی ایرانی با طرح نقش موثر در مدونسازی معماری سنتی ایران با رویکرد طراحی نقوش در هنرهای قدسی تقدیر شد.
همچنین دکتر بابک کریمی رتبه اول پژوهشهای بنیادی را در گروه تخصصی فناوريهای شیمیایی با طرح ساخت کاتالیزورهای انتخابگر بر پایه ترکیبات مزوحفره منظم و کاربرد آنها در تبدیلات شیمیایی به دست آورد.
مهندس احیا یاوری رتبه اول پژوهشهای کاربردی در گروه برق با طرح سامانه موقعیتیاب زمین پایه و دکتر غلامحسین طهماسبی با طرح بومیسازی و بهبود عملکرد و رفتار کلنیهای زنبور عسل با استفاده از ملکههای اصلاح شده ایرانی رتبه دوم پژوهشهای کاربردی را کسب کردند.
دکتر محمدرضا شفیعی رتبه سوم پژوهشهای کاربردی را در گروه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی با طرح معرفی ارقام جدید و برتر گل داوودی خوشهای، باغچهای و شاخه بریده به دست آورد.
همچنین دکتر لطفالله بیگی رتبه اول طرحهای توسعهای گروه تخصصی برق و کامپیوتر را با طرح سامانه انتقالی نوری ترابیتی کسب کرد.
مهندس مرتضی نظامآبادی رتبه اول طرحهای توسعه گروه تخصصی مکانیک را با طرح طراحی و ساخت توربینهای گاز MAP2B و مهندس علیرضا ناصری حسینی رتبه دوم طرحهای توسعه همین گروه را با طرح بسته تزریق پساب واحدهای نمکزدایی کسب کردند.
دکتر سمیرا انصاری رتبه سوم طرحهای توسعه را از گروه تخصصی زیست فناوری با طرح توسعه فناوری و تولید شش داروی نوترکیب و مهندس محمد همتی برگزیده موفق در تولید ملی با عنوان طرح تجاریسازی سیستم فیلتراسیون و کنترل مدار هیدرولیک مبتنی بر استانداردهای هوایی شدند.
همچنین دکتر اریک ویویه (Eric Vivier) از فرانسه رتبه اول پژوهشهای بنیادی در گروه تخصصی زیست فناوری و علوم پایه پزشکی با طرح تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان، دکتر جیانفانگ وانگ (Jianfang Wang) رتبه اول پژوهشهای بنیادی در گروه تخصصی فناوری نانو با طرح کریستالهای فلزی پلاسما مایع کلوئیدی، دکتر ماجد شرگی (Majed Cherui) از سوئیس رتبه دوم پژوهشهای بنیادی در گروه تخصصی مواد متالورژی و انرژیهای نو با طرح تجزیه و تحلیل مواد اولیه خورشیدی، دکتر کاترینا گئاس (kathrina Guas) رتبه سوم پژوهشهای بنیادی در گروه تخصصی زیست فناوری و علوم پایه با طرح تصویربرداری تک سلولی از سیگنالینگ سلول T، دکتر بورخارد بودل (Bukhard Budel) از آلمان در گروه تخصصی زیست فناوری و علوم پایه پزشکی با طرح نقش لیسهها و سینوباکتری در پوستههای خاک زیستی رتبه سوم طرحهای توسعهای را کسب کردند.