به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۳۳۱.۸۶ دلار رسید.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در آوریل ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۱۳۳۳.۵۵ دلار رسید.
شاخص دلار که این ارز را در برابر سبدی از شش ارز بزرگ میسنجد، با ۰.۱ درصد افت، در ۸۹.۸۱۳ واحد ایستاد. این شاخص از هفته گذشته که به ۸۸.۲۵۳ واحد - پایینترین رکورد سه سال اخیر - سقوط کرده بود، ۱.۷ درصد بهبود یافته است.
به گفته سام لاگلین، معاملهگر شرکت "ام کی اس"، طلا در شرایطی که بازارهای سهام جهانی عملکرد مناسبی را نشان میدهند، همچنان شاهد تقاضا برای خرید است. رشد فشارهای تورمی در آمریکا احتمالا از قیمت این فلز ارزشمند در میانمدت حمایت خواهد کرد.
جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا قرار است در کنگره سخنرانی کند. بسیاری از سرمایهگذاران انتظار دارند بانک مرکزی آمریکا امسال نرخهای بهره را سه دور افزایش دهد البته به شرطی که نرخ تورم بالاتر رود.
به گفته دانیل هاینس، تحلیلگر گروه بانکی ANZ، سرمایهگذاران مشتاقاند اظهارات پاول را به خصوص درباره ترازنامه و همچنین دیدگاه وی را درباره تورم بشنوند. سرمایهگذاران نگرانند که نرخهای بهره ممکن است زودتر از موعد افزایش پیدا کنند.
نرخهای بهره بالاتر آمریکا ممکن است جذابیت طلا که سوددهی ندارد را کمتر کرده و سرمایهگذاران را متقاضی خرید داراییهای پربازده سازد.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، پیشبینی میشود طلا مقاومت در سطح ۱۳۳۹ دلار را شکسته و به مقاومت در سطح ۱۳۴۸ دلار روبرو شود.
بر اساس گزارش رویترز، بازارهای سهام آسیا روز سهشنبه به روند بهبودشان ادامه داده و به بالاترین حد در سه هفته اخیر صعود کردند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۶.۶۲ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، ۹۹۵.۷۴ دلار معامله شد و هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۰۶۰.۸۵ دلار ایستاد.