به گزارش ایسنا، کارشناسانی که در نظرسنجی وال استریت شرکت کردند، انتظار داشتند قیمت طلا تحت تاثیر نشانههای صلح در شبه جزیره کره که به معنای تقاضای کمتر برای خرید طلا به عنوان دارایی امن است، کاهش بیشتری پیدا کند. آنها همچنین به رشد اخیر ارزش دلار و عوامل فنی اشاره کردند.
با اینهمه آن دسته از کسانی که نسبت به رشد قیمت طلا خوشبین بودند، اظهار کردند هنوز زود است انتظار صلح را داشته باشیم و از سوی دیگر انتظار داشتند طلا از سطوح حمایتی به قیمت بالاتری بهبود پیدا کند.
در نظرسنجی کیتکونیوز از کارشناسان والاستریت، ۲۳ نفر شرکت کردند که از میان آنها ۱۲ نفر یا ۵۲ درصد کاهش قیمت طلا و ۵ نفر یا ۲۲ درصد افزایش قیمت طلا در هفته جاری را پیشبینی کردند در حالی که ۶ نفر یا ۲۶ درصد نظری نداشتند.
در این بین، ۹۰۳ نفر در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز از سرمایهگذاران خرد شرکت کردند که از میان آنها ۵۲۲ نفر یا ۵۸ درصد افزایش قیمت طلا و ۲۹۵ نفر یا ۳۳ درصد کاهش قیمت این فلز زرد را پیشبینی کردند؛ ۸۶ نفر یا ۱۰ درصد نظری نسبت به روند قیمت طلا نداشتند.
برای هفته گذشته ۴۴ درصد از کارشناسان وال استریت و ۶۸ درصد از سرمایهگذاران افزایش قیمت طلا را پیشبینی کرده بودند. در معاملات جمعه هفتم ارديبهشتماه بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن ۵.۵۰ دلار یا معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و در ۱۳۲۳.۴۰ دلار بسته شد. با اینهمه بهای معاملات طلا برای کل هفته، تحت تاثیر دورنمای افزایش نرخهای بهره آمریکا،۱.۱ درصد کاهش ثبت کرد.
کوین گریدی، رییس شرکت فونیکس فیوچرز، انتظار دارد طلا به دلیل اقدام برخی از معاملهگران برای فروش قراردادهای خرید، کاهش پیدا کرده و تا سطح ۱۳۰۹ دلار عقبنشینی کند.
وی به کیتکونیوز گفت: اخبار پیرامون شبه جزیره کره بسیار مثبت است و دلار نیز با دورنمای بالا رفتن نرخهای بهره آمریکا، قوی به نظر میرسد.
آدریان دی، مدیرعامل شرکت مدیریت دارایی "آدریان دی" نیز با اشاره به روند رشد ارزش دلار که در حال حاضر بزرگترین عامل تاثیرگذار بر طلا به شمار میرود، دورنمای ضعیفی برای طلا در کوتاهمدت متصور است.
رالف پرستون از شرکت "هریتیج وست فایننشیال" نیز انتظار دارد طلا به دلیل رشد ارزش دلار، به مرز ۱۳۰۰ دلار بازگردد.
افشین نوابی، مدیر معاملات شرکت "ام کی اس" انتظار دارد طلا بهبود پیدا کند اما در محدوده قیمت مشابه باقی بماند.
شاخص دلار آمریکا در معاملات روز جمعه با ۰.۱ درصد رشد، در ۹۱.۸ واحد ایستاد. رشد این شاخص به تقاضا برای کالاهایی مانند طلا که به دلار قیمتگذاری میشوند، لطمه میزند.