محمدحسن زدا در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح به صورت آزمایشی در چهار استان گیلان، مازندران، اصفهان و یزد در حال اجراست که امیدواریم پس از رفع نواقص در تمام استانهای کشور اجرا شود.
وی ادامه داد: تلاش میشود که دفترچههای درمانی تامین اجتماعی در تمام استانهای کشور و در تمام مراکز درمانی طرف قرارداد با همکاری متولیان حوزه سلامت حذف شود، البته این طرح اکنون در مراکز ملکی به صورت کامل در حال اجراست.
زدا بیان داشت: در تمام مراکز ملکی تامین اجتماعی، دفترچههای درمانی حذف شده و بیمه شدگان و مستمری بگیران فقط با ارائه کارت ملی خود میتوانند از تمامی خدمات به صورت الکترونیک بهره مند شوند.
معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: طرح حذف دفترچههای درمانی از حدود 2 سال گذشته در مراکز ملکی تامین اجتماعی آغاز شد و تولید 100 میلیون نسخه الکترونیک در این مدت را میتوان به عنوان یکی از اقدامات اساسی در این زمینه عنوان کرد.
وی اضافه کرد: نسخه تمام پزشکان در مراکز درمانی تامین اجتماعی به صورت آنلاین صادر میشود و به محض تولید نسخه الکترونیک، 60 درصد حق دستمزد پزشکان به آنان پرداخت میشود.
به گزارش ایرنا، سازمان تامین اجتماعی با 42 میلیون نفر بیمه شده و مستمری بگیر 18 نوع خدمت بیمه ای و درمانی به افراد زیر پوشش ارائه میدهد.
این سازمان دارای مراکز مختلف بیمه ای و درمانی است و 356 بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی بخش قابل توجهی از خدمات درمانی مورد نیاز بیمه شدگان را به صورت رایگان تامین میکند.
بخش بیمه ای تامین اجتماعی نیز دارای 480 شعبه در سراسر کشور است و خدمات بیمه ای این سازمان از طریق این واحدها به جامعه تحت پوشش ارائه میشود، همچنین برای تسهیل امور و دسترسی آسانتر مردم به سازمان شعب اقماری و کارگزاریهای سازمان نیز به عنوان واحدهای وابسته به شعب مشغول به فعالیت هستند.