به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، بیشترین روند نزولی در معاملات چهارشنبه 30 خردادماه مربوط به بورسهای چین بود به گونهای که شاخص " شانگهای کامپوزیت" ۰.۶ درصد و شاخص " سی اس آی" ۰.۵ درصد کاهش یافتند. با این حال به لطف رشد شاخصهای مهم دیگر، شاخص " ام اس سی آی" بورسهای منطقه آسیا-اقیانوسیه به جز ژاپن ۰.۴ درصد افزایش یافت. در ژاپن نیز شاخص " نیکی ۲۲۵" پس از وارد شدن به محدوده قرمز در معاملات اولیه در نهایت با ۰.۱ درصد افزایش به کار خود خاتمه داد. در سئول شاخص " کسپی" یک درصد بالا رفت.
نشانههای کمی وجود دارد که ما را امیدوار به کاستن از تنشهای تجاری بین چین و آمریکا کند. واشنگتن تهدید کرده است ۱۰ درصد تعرفه بر واردات کالاهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار از چین اعمال خواهد کرد. این تصمیم پس از ان اعلام میشود که چین جمعه گذشته بر ۵۰ میلیارد دلار از کالاهای آمریکایی در تلافی اقدام مشابه آمریکا، تعرفه وضع کرد.
با کاهش تمایل سرمایهگذاران به داراییهای پرریسک، بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانهداری آمریکا به ۲.۸۸۹۴ واحد افزایش یافت. در بازار ارز هر دلار استرالیا به ۰.۸ دلار آمریکا رسید. دلار در برابر ین نیز نسبتا بدون تغییر بود و هر دلار با ۱۱۰.۱۰ ین مبادله شد اما روند کاهش ارزش یورو در برابر دلار ادامه یافت و هر یورو به ۱.۱۵۸۱ دلار رسید. شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای مهم جهانی نیز در سطح ۹۵.۰۴۰ واحد ایستاد.