به گزارش ایرنا، جنگلها علاوه بر ایجاد سایه، جذب دی اکسید کربن، ایجاد پناهگاه برای جانوران و تامین چوب، حدود 20 درصد از درآمد خانوارهای روستایی در کشورهای در حال توسعه را تامین میکنند. همچنین جنگلها منبع سوخت مورد نیاز برای گرمایش و پخت و پز یک سوم از جمعیت جهان هستند.
بر اساس این گزارش، جنگلزدایی که عمدتا در اثر تبدیل جنگلها به مزارع و مراکز دامپروری رخ میدهد، نه تنها حیات جنگلها و مردم بومی را با مخاطره رو به رو کرده، بلکه تنوع زیستی زمین را نیز تهدید میکند. جنگلزدایی، پس از مصرف سوختهای فسیلی، دومین علت اصلی تغییرات آب و هوایی زمین است و عامل تولید حدود 20 درصد از گازهای گلخانهای محسوب میشود. این میزان از تمام گازهای گلخانهای تولید شده توسط بخش حمل و نقل در سراسر جهان بیشتر است.
حفاظت از جنگلها بیش از 17 هدف جهانی را که سال گذشته به عنوان اهداف توسعه پایدار توسط سازمان ملل ایجاد شده بود، تحت تاثیر قرار میدهد.
تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۶
همشهری آنلاین: سازمان ملل با انتشار گزارشی از دولتها خواست تدابیر بهتری را برای محافظت از جنگلهای در حال نابودی زمین اتخاذ کنند، جنگلزدایی را پایان دهند و جنگلهای نابود شده را احیا کنند.