به گزارش ایرنا، صادق نجفی، در همایش گرامیداشت صنعت و معدن در اصفهان با بيان اين خبر، افزود: دولت با همه توان، آماده خدمت به صنعتگران است و وحدت و حرکت خوبی در کشور برای رفع مشکلات ایجاد شده که لازم است این راه را ادامه دهیم.
وی با اشاره به در نظر گرفتن 35 هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ 10 درصد برای صنایع کوچک و متوسط کشور، گفت: این پول باید به واحدهایی پرداخت شود که میتوانند ادامه کار دهند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حدود 84 هزار واحد صنعتی و تولیدی در کشور وجود دارد، بیان کرد: گفته می شود 48 درصد آنها به طور کامل فعال نیست اما وزرات صنعت، معدن و تجارت تا آخر تیر امسال تعداد دقیق این واحدها را اعلام خواهد کرد.
وی با اشاره به آغاز به کار برخی واحدهای صنعتی بزرگ در کشور، خاطرنشان کرد: به زودی یک واحد تولیدی پارچه مبلی با ظرفیت 2.5 میلیون تُن تولید راه اندازی میشود در حالیکه ما پیش از این سالانه 4.5 میلیون پارجه مبلی وارد کشور میکردیم.
نجفی همچنین به راه اندازی سامانه بازار ثانویه ارز اشاره کرد و گفت: این سامانه حرکت خوبی در جهت کنترل این بازار است و شاهد بودیم که نرخ ارز روند کاهشی به خود گرفت.
وی با بیان اینکه اکنون بسیاری از کشورها از جمله اروپاییها با ما همکاری میکنند، تصریح کرد: در زمان حاضر حدود 150 شرکت اتریشی با شرکتهای ایرانی همکاری دارند و قراردادهای خوبی نیز به تازگی با شرکتهای آلمانی منعقد شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه تشکیل ستاد ویژه برای بررسی، پیگیری و برطرف شدن مشکلات واحدهای صنعتی در استانهای کشور را ضروری دانست و افزود: لازم است این ستاد در استان اصفهان تشکیل شود.
وی افزود: این ستاد باید مسائل ارزی، کنترلی، تامین مواد اولیه و مالی مربوط به واحدهای تولیدی مشکل دار را بررسی و تدابیر ویژه ای برای رفع مشکلات این واحدها در کوتاهترین زمان اتخاذ کند.
نجفی با تاکید بر اینکه ما در زمان حاضر در شرایط عادی و مطلوب نیستیم، اظهار کرد: وضعیت اکنون مانند شبهای عملیات در دفاع مقدس است و همه از جمله مدیران و فعالان صنعتی باید بدانند که در چه وضعی قرار داریم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر تسهیل امور صنعتگران اصفهان گفت: اگر ماده اولیه مورد نیاز یک واحد صنعتی در اصفهان به مدت چهار ماه در گمرک معطل مانده است باید به ما منتقل شود تا اقدامهای لازم را در این خصوص انجام دهیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، راه اندازی شهرکهای تخصصی را از جمله اقدامهای خوب برای توسعه صنایع استانها دانست و گفت: اصفهان نیز ظرفیت راه اندازی ' شهر صنعتی' را دارد و میتوان آن را تا سه سال آینده ایجاد کرد.