به گزارش خبرنگار مهر، این راهکار می تواند به پزشکان در آزمایش راههای جدید درمان و به تاخیر انداختن روند پیشرفت اختلال کمک کند.
به گفته محققان، زمانی که بیماری پارکینسون در فرد تشخیص داده میشود حدود ۶۰ درصد آنها دچار آسیب جدی به ارتباطات قلبشان با سیستم عصب سمپاتیک هستند.
در شرایط سلامت، این اعصاب با تحریک قلب موجب تسریع پمپاژ آن شده تا به سرعت با تغییر در حرکت و فشارخون هماهنگ شود.
«مارینا ایمبورگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویسکانسین آمریکا، در این باره میگوید: «بروز این تخریب عصبی در قلب موجب میشود بدن بیمار کمتر در واکنش به استرس و تغییرات ساده نظیر ایستادن آماده باشد. از این رو ریسک خستگی، بیحال شدن و زمین خوردن افزایش مییابد که میتواند باعث آسیب و صدمه شوند.»
در این مطالعه، محققان از میمونها به عنوان مدل آزمایشگاهی علائم پارکینسون استفاده کردند. این میمونها دوز مشخصی نوروتوکسین دریافت کردند که میتواند موجب آسیب به اعصاب در قلب به شیوهای شود که بیماری پارکینسون بر بیماران تاثیر میگذارد.
به گفته محققان، در بیماری پارکینسون، آسیب به قلب وجود دارد اما هنوز علت دقیق آن مشخص نیست. اما در یافتههای جدید مشخص شده است که هرجائی که التهاب و استرس اکسایشی در قلب اتفاق میافتد میتواند منجر به از بین رفتن ارتباطات نورونی در قلب بیماران مبتلا به پارکینسون شود.