به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۴۰ سنت یا ۰.۶ درصد افزایش، به ۷۲.۷۹ دلار در هر بشکه رسید. نفت برنت روز چهارشنبه ۲.۵ درصد سقوط کرده بود.
بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترميدیت آمریکا با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد افزایش، به ۶۷.۹۶ دلار در هر بشکه رسید در حالی که روز گذشته ۱.۶ درصد کاهش به ثبت رسانده بود.
قیمتهای نفت از تاثیر تنشهای تجاری جهانی که بازارها را نسبت به آسیب دیدن اقتصاد جهانی نگران ساخته است، تحت فشارهای کاهشی قرار گرفتهاند.
دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا با هدف تحت فشار قرار دادن چین برای کسب امتیازات تجاری از این کشور، تعرفه ۲۵ درصدی را برای واردات کالاهای چینی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار پیشنهاد کرده است. چین نیز تهدید کرده است اگر آمریکا اقدامات بیشتری در زمینه تجارت انجام دهد، تلافی خواهد کرد.
قیمت نفت برنت در ژوییه بیش از ۶ درصد و نفت آمریکا حدود ۷ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش ماهانه هر دو قیمت پایه از ژوییه سال ۲۰۱۷ تاکنون بود.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ذخایر نفت این کشور در هفته گذشته که واردات رشد کرد، ۳.۸ میلیون بشکه افزایش یافت. تحلیلگران در نظرسنجی رویترز کاهش ذخایر نفت آمریکا به میزان ۲.۸ میلیون بشکه را پیشبینی کرده بودند.
با این حال بخشهای دیگر این گزارش حاوی نکات مثبتی برای بازارها بود. ذخایر بنزین آمریکا به میزان ۲.۵ میلیون بشکه کاهش یافت در حالی که ذخایر نفت در کاشینگ اوکلاهاما که هاب تحویل معاملات آتی وست تگزاس اینترميدیت است، ۱.۳ میلیون بشکه کاهش داشت.
در میان گزارشهای دیگری که مورد توجه بازار قرار گرفت، صادرات نفت برزیل بود که در ژوییه به رکورد بالایی صعود کرد و سه برابر میزان صادرات ژوئن و ۵۰ درصد بالاتر از صادرات در مدت مشابه سال گذشته بود.
صادرات نفت عراق از بنادر جنوبی این کشور در ژوییه به ۳.۵۴۳ میلیون بشکه در روز رسید که اندکی بالاتر از میانگین صادرات ژوئن بود.
تولید نفت روسیه در ماه میلادی گذشته بالاتر از میانگینی بود که مسکو پس از نشست ژوئن میان تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک متعهد شده بود. الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه با تایید این موضوع، اعلام کرد تولید بالاتر برای حفظ ثبات بازار ضروری بود.