محسن هاشمی، رئيس شوراي شهر تهران شامگاه گذشته (يكشنبه 28 مرداد) در جلسه هماندیشی تدوین برنامه سوم شهر تهران که در محل برج میلاد برگزار شد، گفت: او با اشاره به اینکه ساختار شهرداری تهران از اهمیت زیادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: اساس شهرداری براساس ساختار شورای شهر شکل گرفته و با توجه به اینکه 6 کمیسیون در شورای شهر وجود دارد گفته شده تعداد معاونت های شهرداری نیز به تعداد کمیسیون های شورا کاهش یابد.
به گزارش ایسنا، محسن هاشمي تأکید کرد: در تهران میتوان با 20 درصد منابع 80 درصد مشکلات را حل کرد.
او گفت: با توجه به اینکه اختیارهاي عنوان شده در قانون اساسی به شوراها داده نشدهاست تاکنون مدیریت یکپارچه شهری شکل نگرفتهاست.
محسن هاشمي با بیان اینکه در تدوین برنامه، اسناد بالادستی باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: برای تعیین اولویتها و تمرکز بر آنها رویکردهایی بر مبنای نیازسنجی تعریف شد و بر این اساس مسائلی از جمله حمل و نقل، ترافیک، آلودگی هوا، تابآوری، بافت تاریخی، آسیبهای اجتماعی، عدالت در زیرساختها و درآمدهای پایدار برای شهر تهران مطرح شد.
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در موضوع حمل و نقل عمومی برنامه سوم شهر تهران باید زمان، تعداد و سرعت سفرها، سهم حمل و نقل عمومی و اینکه چگونه میتوان از مشکلات موجود عبور و سبب رضایت شهروندان شد را مورد توجه قرار داد.
هاشمی ادامه داد: در جریان بررسی بدهیهای شهرداری تهران مشخص شد 80 درصد از بدهیها، بدهیهای جزء و اغلب اعتراضها و سر وصداها مربوط به این 80 درصد است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه نظرسنجیها نشان میدهد مردم از مدیریت شهری چه میخواهند، اظهارداشت: 93 درصد مردم آلودگی هوا و پس از آن ترافیک را مطرح میکنند و پس از آن 83 درصد از مردم بر حل مسائل مربوط به آسیبهای اجتماعی تأکید دارند.
او تاکید کرد: سیاستهای کلان تدوین برنامه سوم شهر تهران اسفند ماه سال گذشته از سوی شورای اسلامی شهر تهران ابلاغ و شش ماه برای تدوین برنامه سوم زمان داده شد.