به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، هرچند که خاندان سلطنتی انگلیس با ثروتی معادل ۸۸ میلیارد دلار، یکی از ثروتمندترین خاندانهای جهان به شمار میروند اما این ثروت در مقایسه با ثروت خاندان آل سعود مبلغ بالایی نیست. خاندان آل سعود با ۱۵هزار عضو ثروتی در حدود ۱.۴ تریلیون دلار دارد که البته بیشتر این ثروت در اختیار ۲۰۰۰ عضو اصلی این خاندان است.
ثروت خاندان آل سعود ۱۶ برابر بیشتر از ثروت خالص خاندان سلطنتی انگلیس است. هر چند که این خاندان دوست دارد در خصوص ثروت خود محافظهکارانه عمل کند اما آن چه مشخص است این است که آنها سبک زندگی بسیار اشرافی با مخارجی گزاف، جتهای شخصی، قایقهای تفریحی لوکس، عمارتهای مجلل پوشیده از طلا و هلیکوپتر دارند.
بخش زیادی از ثروت عظیم خاندان سعودی را درآمدهای نفتی تشکیل میدهد که از ۷۵ سال پیش در این کشور به بهرهبرداری رسید. شرکت آرامکو به ارزش ۲ تریلیون دلار که باارزشترین و سوددهترین شرکت جهان است نیز در عربستان قرار دارد. تنها ثروت ملک سلمان ۸۲ ساله که در حال حاضر پادشاه این کشور است حدود ۱۷ میلیارد دلار برآورد شده است.
در سالهای اخیر تنش بین اعضای خاندان سعودی شدت گرفته است به گونهای که در جریان دستگیری شاهزادههای ثروتمند سعودی در سال گذشته و ضبط ثروت آنها توسط محمد بن سلمان - ولیعهد و پسر شاه عربستان - ۱۰۰ میلیارد دلار از اموال این شاهزادهها به خزانه دولت رفت و ۱۰ شاهزاده سعودی از فهرست ثروتمندان جهان کنار رفتند.
با این حال محمد بن سلمان این ثروت عظیم را حق خود میداند و در مصاحبهای با شبکه سی بی اس، گفته بود که ثروتش مسالهای شخصی است و برای سبک زندگی اشرافیاش دلیلی برای عذرخواهی نمیبیند. وی افزوده بود: من فردی ثروتمند هستم نه یک آدم فقیر، من عضوی از خاندانی هستم که صدها سال پیش از تشکیل عربستان سعودی در این شبه جزیره حکمران بودهاند، من مثل گاندی و نلسون ماندلا نیستم.