به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور تغییر چندانی نداشت و ۱۲۲۰.۷۰ دلار معامله شد. بهای معاملات این بازار روز جمعه حدود ۰.۷ درصد رشد کرده بود.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۲۲۲.۳ دلار رسید.
به گفته بنجامین لو، تحلیلگر کالا در شرکت فلیپ فیوچرز، احتمال اینکه بانک مرکزی آمریکا یک دورنمای خنثی برای سیاست پولی خود پس از سال ۲۰۱۸ اختیار کند و همچنین کندی رشد اقتصاد جهانی در بحبوحه اختلاف تجاری آمریکا و چین، سرمایهگذاران را اندکی بیشتر به جذابیت طلا به عنوان دارایی مطمئن علاقهمند نگه میدارد.
سیاستگذاران بانک مرکزی آمریکا روز جمعه از افزایش بیشتر نرخهای بهره در آینده خبر دادند، با این حال نگرانیها نسبت به احتمال کندی اقتصاد جهانی را مطرح کردند که باعث شد بازارها به عدم تحکیم بیشتر سیاست پولی ظنین شوند.
انتظار میرود چهارمین دور افزایش نرخهای بهره در ماه میلادی آینده صورت بگیرد و سیاستگذاران آمریکا پیش از این از دو دور دیگر افزایش نرخهای بهره تا ژوئن ۲۰۱۹ خبر دادند.
بازار پیش از این احتمال افزایش نرخهای بهره در دسامبر را در قیمتها لحاظ کرده است، اما آنچه که سرمایهگذاران اکنون به نظاره نشستهاند، هرگونه افت شاخصهای اقتصادی است که ممکن است به ضعیف شدن رشد دلار و کمک به افزایش قیمت طلا منجر شوند.
چشمانداز نرخهای بهره بالاتر آمریکا برای طلا که به دلار قیمتگذاری میشود منفی است، زیرا هزینه نگهداری این فلز افزایش پیدا کرده و جذابیت سرمایهگذاری کمتری پیدا میکند.
شاخص دلار در برابر سبدی از شش ارز بزرگ روز دوشنبه حدود ۰.۱ درصد رشد کرد، در حالی که در معاملات روز جمعه حدود ۰.۵ درصد کاهش پیدا کرده بود.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا برای تحویل فوری ممکن است بهبود در پایین سطح مقاومتی ۱۲۳۱ را متوقف کند و روند نزولی خود از مرز ۱۲۴۳.۲۸ دلار را از سر بگیرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۱۸۰.۵۰ دلار رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، ۱۴.۳۹ دلار معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۸۴۵.۲۰ دلار رسید.