«رحمتالله مهدیانی» مدیر مدرسه هیدخ درباره اهداف برگزاری این جشنواره میگوید: «این طرح با هدف افزایش حس مسئولیتپذیری و نوعدوستی دانشآموزان، شناسایی و حمایت دانشآموزان بیبضاعت و کمبضاعت و حمایت از آنها اجرا میشود.»وی با اشاره به جزئیات طرح ادامه میدهد: «با همکاری دانشآموزان ۱۸ کلاس، ۱۸ غرفه برپا شده است که هریک از آنها غذاهایی با بودجه شخصی یا والدین خود تهیه کرده و در معرض فروش برای دانشآموزان دیگر قرار دادهاند.
سپس مبالغ حاصل از فروش غذاها جمعآوری و به رئیس انجمن اولیا و مربیان تحویل داده میشود تا برای تهیه نیازهای آنها هزینه شود.» مهدیانی درباره تأثیر اجرای این طرح میگوید: «افزایش روحیه و انگیزه برای حضور در مدرسه، ایجاد شور و نشاط در مدرسه، ارتقای روحیه و مشارکت دانشآموزان و اولیا، ترویج استفاده از غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای ناسالم، همچنین آموزش کسب درآمد به دانشآموزان از تأثیرات مثبت اجرای این طرح است.»