به گزارش ایرنا از لندن، در این رأیگیری ۲۰۲ تن از نمایندگان در مقابل ۴۳۲ تن دیگر به این توافقنامه رأی مخالف دادند. مخالفت نمایندگان مجلس چنانچه پیشبینی میشد یک ماه پسازآن صورت میگیرد که ترزا می به دلیل پیش بینی شکست در پارلمان، این رأیگیری را به امید تغییر رأی نمایندگان به تعویق انداخت.
با توجه به رأی هفته گذشته نمایندگان انگلیس در مخالفت با خروج این کشور بدون دستیابی به یک توافق، اینک دولت موظف است تا ظرف مدت سه روز آینده برنامه خود را برای ادامه روند برگزیت ارائه دهد.
هم زمان با برگزاری این رای گیری، صدها تن از مخالفان و موافقان برگزیت در مقابل پارلمان تجمع کرده و از طریق تلویزیونی که در میدان پارلمان تعبیه شده بود، تحولات داخل پارلمان را دنبال می کردند.
بر اساس برنامه اعلامشده انگلیس قصد دارد تا ۲۹ مارس سال آینده رسماً از اتحادیه اروپا خارج شود. پیشتر گزارشهایی درباره احتمال تمدید مهلت قانونی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا منتشرشده بود که بعداً از سوی هر دو طرف تکذیب شد.
هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان امروز اعلام کرد که چنانچه نمایندگان مجلس انگلیس با توافقنامه دولت مخالفت کنند، اتحادیه اروپا آمادگی دارد تا درباره اعمال اصلاحات جزئی در این توافق مذاکره کند.
این برای اولین در بیش از نیمقرن گذشته است که نمایندگان مجلس با اختلاف زیادی طرح دولت را رد میکنند. آخرین بار رمزی مکدونالد نخستوزیر انگلیس در ژوئن ۱۹۳۶ پس از شکست در رأیگیری پارلمان، از مقام خود کنارهگیری کرد و انتخابات سراسری برگزار شد.
اینک که مشروعیت دولت «ترزا می» که طی دو سال گذشته تمام اعتبار خود را پای این توافقنامه خرج کرده است اکنون زیر سؤال رفته به نظر میرسد که برگزاری انتخابات سراسری دور از انتظار نخواهد بود.