به گزارش ایرنا روزنامه 'اس سی' هنگ کنگ نوشت: همین گمانه زنی ها باعث شد تا سهام شرکت سازنده هواپیماهای جنگی 'جی اف ۱۷ ' چین که با پاکستان همکاری مشترک دارد، در روزهای گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد.
گزارش می افزاید اگر چنین خبری صحت داشته باشد، این اولین ماموریت موفق جنگنده ای است که دو کشور به صورت مشترک ساخته اند.
اما در پکن مقام های این کشور اظهارات و اخبار در این مورد را کذب محض خوانده و گفته اند که برای هدف قرار دادن جنگنده های هندی از این هواپیمای ساخت چین استفاده نشده است.
در همین حال وزارت دفاع چین حاضر به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران درباره استفاده از این هواپیمای جنگی در درگیری های پاکستان و هند نشده و 'رن گوا چیانگ' سخنگوی این وزارتخانه تاکید کرده است در شرایط فعلی ضروری ترین اقدام این است که دو کشور از خود خویشتنداری کامل نشان دهند.
پاکستان می گوید که روز چهارشنبه موفق شده است دو فروند جنگنده هند را ساقط کند اما هند فقط سقوط یک جنگنده میگ ۲۱ را تایید کرده و افزوده است یک هواپیمای اف ۱۶ پاکستان را هدف قرار داده است.
مارشال شاهد لطیف از نیروی هوایی پاکستان در توئیتی نوشته است از ساخت چنین جنگنده ای با همکاری چین بین سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۸ میلادی خوشحال است.
هواپیمای تک موتوره سبک رزمی مذکور را چین و پاکستان به صورت مشترک تولید کرده اند هم اکنون نیروهای هوایی نیجریه و میانمار از آن استفاده می کنند.