زهرا نژاد بهرام در گفتوگو با ایسنا، در مورد مصوبه شورا درخصوص الزام شهرداری تهران به معرفی مکانهایی برای توسعه حیات شبانه در تهران گفت: شهرداری میبایست به مناسبت اعیاد شعبانیه این مکانها را آماده کرده و در اختیار عموم قرار می داد اما متاسفانه این مهم رخ نداد. با حضور معاونین برنامهریزی، فرهنگی و اجتماعی و امور مناطق جلسهای پیرامون شناسایی مناطق و برنامه شهرداری برای رونق حیات شبانه در آنها برگزار کردیم.
او با بیان اینکه شهرداری تهران اعلام کرده که ۱۲ نقطه را برای توسعه حیات شبانه در نظر گرفته اما فعلا در فاز اول ۵ نقطه را برای ماه رمضان در شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز شهر آماده خواهد کرد، گفت: اعضای شورای شهر تهران به توسعه حیات مدنی و شبانه تاکید دارند بهگونهای که معتقدیم باید تمامی مکانهای ارائهدهنده خدمات به شهروندان اعم از اغذیهفروشی، لباسفروشی، عکاسی و... در هنگام شب دایر باشد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به اختلاف نظر موجود میان مسئولین تصمیمگیر با بیان اینکه آنها تصور میکنند که حیات شبانه تنها جنبه تفریحی و غذایی دارد اما آنچه که بیشتر اولویت دارد، حیات زندگی در شب است، گفت: رویکرد اصلی ما تقویت امنیت شهر به خصوص در شب است تا مردم بتوانند از ظرفیتهای زندگی در شب استفاده کنند.
نژادبهرام با بیان اینکه شهرداری ۱۲ منطقه را برای توسعه حیات شبانه انتخاب کرده که در مرحله نخست تنها ۵ نقطه آن همزمان با ماه رمضان اجرایی میشود؛ گفت: از آنجایی که برنامهریزیها برای اجرای طرح حیات شبانه در حال انجام است از اعلام نام این مکان خودداری میکنم اما قطعا این رویه بعد از ماه رمضان تداوم مییابد.