به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز افزود: عملیات نجات و اطفای حریق دیگر کشتی با نام «فرانت آلتر» متعلق به شرکت نروژی «فرانت لاین» نیز به پایان رسیده است.
این شرکت کشتیرانی نروژی اعلام کرده که عملیات خنک سازی کشتی فرانت آلتر همچنان ادامه دارد.
روز گذشته دو نفتکش ژاپنی و نروژی از منطقه خلیج فارس عازم سنگاپور و تایوان بودند که در دریای عمان و به فاصله دو ساعت از یکدیگر مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفته و دچار آتش سوزی شدند.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران عصر پنجشنبه در حساب کاربری خود در توئیتر در واکنش به این حادثه، نوشت: حملات گزارش شده به تانکرهای مرتبط با ژاپن، زمانی اتفاق افتاد که نخست وزیر «آبه شینزو» برای گفت وگوهای گسترده و دوستانه در حال دیدار با آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بود.
وزیر امور خارجه در این یادداشت آورده است: مجمع گفت و گوی منطقه ای پیشنهادی ایران، ضروری است؛ مشکوک بودن برای توصیف آنچه که احتمالاً امروز صبح اتفاق افتاده، کفایت نمی کند.
جلسه روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز که به پیشنهاد آمریکا برای بررسی حادثه آتش سوزی نفتکشها در دریای عمان تشکیل شد، بدون هیچ نتیجه ای پایان یافت.
به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پس از اعلام مرکز تجسس و نجات استان هرمزگان با نیروی دریایی ارتش و درخواست این مرکز مبنی بر امدادرسانی به شناورهای حادثه دیده در دریای عمان، منطقه یکم این نیرو با دریافت اخبار تکمیلی و موقعیت تقریبی محل حادثه، با استفاده از تجهیزات گشت و شناسایی هوایی، موقعیت شناورهای حادثه دیده را دریافت تیمهای امداد هوایی و دریایی را به محل حادثه اعزام کرد.
با توجه به فاصله شناورها از ساحل ایران، یک شناور غیر ایرانی نزدیک به محل حادثه قبل از سایر نیروهای امدادی در محل حضور یافته و پس از دریافت خدمه شناور اول، آنها را به کشتیهای امداد و نجات ایرانی تحویل داد که ملیت آنها در حال بررسی است.
سفیر ایران در انگلیس نیز از ارسال یادداشت سفارت کشورمان در لندن به سازمان بینالمللی دریانوردی در تشریح جزئیات عملیات نجات کارکنان کشتی آسیب دیده در دریای عمان توسط تیمهای ایران خبر داد.
حمید بعیدی نژاد روز پنجشنبه در توئیتر خود نوشت: این عملیات که به تخلیه تمامی خدمه کشتی آسیب دیده انجامید با دریافت درخواست کمک اضطراری در نزدیک ترین بندر ایران آغاز شد.