به گزارش یورونیوز، طبق این نظرسنجی ۶۴ درصد از این کهنه سربازان آمریکا گفته اند که جنگ در عراق بیهوده بوده است و ۵۸ درصد همین نظر را درباره جنگ افغانستان داده اند.
به جز کهنه سربازان به نظر می رسد نظرات مردم نیز به این آمارها نزدیک است.
در این نظرسنجی ۶۲ درصد از بزرگسالان آمریکایی حضور در عراق و ۵۹ درصد حضور در افغانستان را بی فایده دانسته اند. در این میان ۵۲ درصد از کهنه سربازان و ۵۸ درصد از بزرگسالان، شهروندان آمریکایی بالای ۱۸ سال، معتقدند که آمریکا دلیلی برای حضور در جنگ سوریه نیز نداشته است.
ایالات متحده در سال ۲۰۰۱ به افغانستان حمله نظامی کرد. این حمله و در پی آن اشغال درست پس از حمله یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ آغاز شد. ۱۹ سال پس از این حمله ارتش آمریکا هم چنان در افغانستان حضور دارد و هنوز در افغانستان کشته می دهد. هر چند که در سال ۲۰۱۴ دولت باراک اوباما اعلام کرده بود که عملیات نظامی ارتش این کشور در افغانستان تمام شده است.
در حال حاضر حدود ۱۴ هزار نیروی آمریکایی در افغانستان حاضرند. این در حالی است که گفتگوهای صلح بین دولت افغانستان و طالبان دنبال می شود. طالبان کنترل حدود ۶۱ درصد از مناطق افغانستان را در دست دارد.
در سال ۲۰۱۹، ۱۰ سرباز آمریکایی در افغانستان کشته شده اند و بطور مجموع تعداد کشته های نظامیان آمریکایی در افغانستان از ۲۴۰۰ نفر تجاوز می کند.
نیروهای ارتش ایالات متحده در عراق هم هنوز حاضر هستند و تعداد آنها بالغ بر ۵۲۰۰ نفر است. دولت آمریکا در سال ۲۰۱۰ اعلام کرد که عملیات ارتش در عراق پایان یافته است و بخش بزرگی از نیروهای این کشور تا پایان سال ۲۰۱۱ از عراق خارج شدند.
در اولین دهه قرن بیست و یکم، زمانی که دولت جرج بوش به عراق و افغانستان حمله کرد، در آن زمان نظرسنجی ها نشان می داد که اکثریت آمریکایی ها طرفدار حضور نظامی کشورشان در این دو کشورند. اما امروز با اوج گرفتن دوباره تنش ها در خلیج فارس بین ایران و ایالات متحده آمریکایی ها نظرشان نسبت به گذشته کمی متفاوت است.
در ماه مه نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان داد که ۶۰ درصد از آمریکایی ها مخالف حضور نظامی و حمله نیروهای آمریکایی به ایران هستند که البته ۷۹ درصد از آنها خواهان واکنش قاطع و محکم آمریکا در صورت تهدید ایران شدند.