ایسنا نوشت: فاطمه کاهی درباره برنامه شرکت ملی پخش برای اجرای جدیتر طرح الزام کارت سوخت شخصی اظهار کرد: در حال حاضر کارت سوخت جایگاهداران برای سوخترسانی در سراسر کشور وجود دارد، اما قصد تغییر و تحولات در شرایط فعلی را داریم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود و در پاسخ به این سوال که افرادی که به هر دلیلی کارت سوخت آنها قفل شده است، باید چه اقداماتی انجام دهند، تصریح کرد: این افراد باید نسبت به حذف رمز کارت هوشمند سوخت اقدام کنند و برای این کار باید به یکی از نواحی یا مناطق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران مراجعه و با داشتن مدارک هویتی به حذف رمز کارت اقدام کنند.
به گفته سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی لازم است افراد برای وارد کردن رمز کارت سوخت به این مساله توجه داشته باشند که باید چهار شماره سمت راست کد ملی شخصی که کارت سوخت به نام آن فرد است، وارد شود؛ در غیر این صورت کارت قفل خواهد شد که لازم است نسبت به حذف رمز کارت اقدام کند.
کاهی با اشاره به مدارک هویتی لازم برای حذف رمز کارت هوشمند سوخت درباره حذف رمز کارت گفت: حضور مالک وسیله نقلیه جهت این امر الزامی بوده و در صورت درخواست توسط شخص دیگر با ارائهی وکالتنامه محضری و یا برگه انحصار وراثت حذف رمز کارت سوخت امکانپذیر است. برای اشخاص حقیقی یکی از مدارک شناسایی مالک وسیله نقلیه (شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه) و برای اشخاص حقوقی معرفینامه سازمان مربوطه با درج شماره ملی به همراه کارت ملی نماینده معرفی شده و همچنین کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه، تکمیل فرم درخواست رمزگشایی و در دست داشتن اصل کارت سوخت جهت حذف رمز کارت هوشمند سوخت الزامی است.