به گزارش مهر؛ شکرخدا گودرزی مدیرعامل خانه موزه انتظامی درباره بازسازیهای انجام شده در این مکان که طی چند ماه گذشته در دست انجام بود، گفت: ما با توجه به برنامهای که داشتیم با تشکیل یک کارگروه با حضور خانم فکور نماینده ادارهکل موزههای سازمان میراث فرهنگی، تلاش کردیم تا این مکان را به خانه موزهای استاندارد تبدیل کنیم. ما با بازسازی اساسی که در فضای موزهای خانه انجام دادیم به این سمت حرکت کردیم که چگونه با توجه به شخصیت، فعالیت و زیست استاد انتظامی، فضای داخلی خانه موزه را تعریف کنیم.
وی ادامه داد: ما شروع به تولید طرح محتوایی در کارگروه مدنظر کردیم و بر اساس وسایل شخصی، اسناد و مدارک استاد انتظامی که توسط مجید انتظامی در اختیارمان قرار گرفته بود، همچنین فعالیتهای سینمایی، تئاتر و تلویزیونی استاد، طرح محتوایی را اجرا کردیم. بر اساس طراحی انجام شده، فضای قبلی موزه را صد در صد تخریب و شروع به مرمت و ساختن بخشهای مختلف آن کردیم.
گودرزی در ادامه سخنان خود تأکید کرد: تلاش ما این بود که وقتی مخاطبان وارد خانه موزه انتظامی میشوند، با زندگی، سیر و سلوک، شخصیت و زیست استاد آشنا شوند.
مدیرعامل خانه موزه انتظامی با اشاره به احداث سه سکو در حیاط خانه موزه و نزدیک کردن این فضای باز به فضای اجرای نمایشهای تخت حوضی در خانههای قدیم، افزود: با حمایت خانه هنرمندان ایران و همچنین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مجسمه استاد انتظامی که در خانه هنرمندان نصب بود، ترمیم و به خانه موزه منتقل شد.
وی اظهار کرد که بدون حمایت و همکاری کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، سازمان زیباسازی و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، شهرداری منطقه ۱ و همچنین سازمان میراث فرهنگی بازسازی خانه موزه انتظامی و تعریف جدید هویت این مکان، امکانپذیر نبود.
گودرزی در ادامه سخنان خود بیان کرد: بعد از پایان بازسازی و تعریف فضای موزه، بازدید کارشناسان ادارهکل موزههای سازمان میراث فرهنگی انجام و مشخص شد که ما تا حدود ۵۰ درصد هویت این مکان را بر اساس شخصیت و فعالیتهای استاد انتظامی تعریف کردهایم و همین امر باعث شد تا خانه موزه انتظامی پروانه راهاندازی را از سازمان میراث فرهنگی دریافت کند.
مدیرعامل خانه موزه انتظامی در پایان تصریح کرد: تأسیس خانه موزههای مشاهیر فرهنگ و هنر تأثیر بسزایی در توسعه فرهنگی شهر خواهد داشت.