به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۵ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۵۲۳ دلار و ۲۶ سنت رسید اما هنوز با رکورد بالای ۱۵۵۴ دلار و ۵۶ سنت که هفته گذشته بر جای گذاشته بود، فاصله چندانی ندارد.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۵۳۲ دلار و ۲۰ سنت رسید.
به گفته بنجامین لو، تحلیلگر شرکت "فیلیپ فیوچرز"، قویتر شدن دلار قیمت طلا را با کاهش روبرو کرده است. سرمایهگذاران منتظر انتشار نظرسنجی بخش تولید آمریکا از سوی موسسه مدیریت عرضه (ISM) هستند تا نشانه بیشتری از وضعیت اقتصاد این کشور به دست آوردند. اگر این گزارش بهتر از حد مطلوب باشد، قیمت طلا در اواسط معاملات ضعیفتر خواهد شد.
شاخص دلار در برابر سبدی از شش ارز بزرگ ۰.۴ درصد رشد کرد و به بالاترین حد در بیش از دو سال اخیر رسید. رشد ارزش دلار طلا که به این ارز قیمت گذاری میشود را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر میکند.
در این بین، بازارهای سهام آسیا در معاملات روز سهشنبه تحت تاثیر تداوم مسائل مربوط به جنگ تجاری آمریکا و چین از صعود بازماندند.
چین از آمریکا بر سر تعرفههای واردات به سازمان جهانی تجارت شکایت برده است. دور جدید تعرفههای آمریکا علیه واردات کالاهای چینی از یکشنبه هفته جاری به اجرا درآمد با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است که برنامه ملاقات مقامات دو کشور به قوت خود باقی مانده است.
بر اساس گزارش رویترز، موضوع دیگری که مورد توجه سرمایهگذاران قرار دارد، برگزیت است. بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس اعلام کرده ممکن است برای جلوگیری از تلاش نمایندگان پارلمان برای ممانعت از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا خواستار برگزاری انتخابات شود.
طلا در ماه اوت به دلیل تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین، نگرانیها از رکود اقتصادی، بازده منفی اوراق قرضه و امیدواری به تسهیل سیاست پولی بانکهای مرکزی بیش از ۱۰۰ دلار یا حدود هفت درصد افزایش قیمت داشت.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، ۹۲۶ دلار و ۴۳ سنت معامله شد. هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۱۵۳۷ دلار و ۵۰ سنت رسید.