همشهری آنلاین: معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: در سال جاری اقدامات لازم برای انتقال هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی خارج از کشور انجام شد و این افراد به کشور بازگشتند.

به گزارش فارس، باقر لاریجانی معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مشکلات ارزی دانشجویان خارج از کشور، گفت: عموماً مشکلات این افراد در حیطه اختیارات بانک مرکزی و سایر نهادهای مرتبط است اما با توجه به اینکه وزارت بهداشت برنامه‌ای برای تبدیل وضعیت دانشجویان خارج از کشور دارد، تلاش می‌کند شرایط بازگشت این افراد را فراهم کند.

وی ادامه داد: شرایط بازگشت به داخل دانشجویانی که قبل از سال ۲۰۱۹ برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته‌اند، تسهیل شده است. این دانشجویان بر خلاف قوانین گذشته که باید ۷۲ واحد می‌گذراندند و به کشور بازمی‌گشتند، می‌توانند پس از گذراندن ۳۶ واحد به کشور انتقال پیدا کنند.

لاریجانی تأکید کرد: این افراد اگر به هر دلیلی نتوانستند به داخل کشور انتقال پیدا کنند، به آنها کمک می‌کنیم تا در یکی از رشته‌های پزشکی ادامه تحصیل دهند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت در خصوص شرایط دانشجویانی که قصد عزیمت به خارج از کشور برای ادامه تحصیل دارند، توضیح داد: حفظ دانشجویان برتر اولویت وزارت بهداشت است اما افرادی که می‌خواهند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مراجعه کنند باید توجه داشته باشند که برنامه‌ریزی دقیقی انجام دهند که بتوانند پس از گذراندن دوره مدنظر وارد کشور شوند.

وی در خصوص تعداد پرونده‌های ارزی دانشجویان در وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار پرونده ارزی در وزارت بهداشت موجود است که ۷ هزار پرونده مربوط به دانشگاه‌های معتبر، ۳ هزار پرونده مربوط به دانشگاه‌های غیرمعتبر است و ۲ هزار پرونده در حال رسیدگی است. همچنین در سال جاری اقدامات لازم برای انتقال هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی خارج کشور انجام شد و این افراد به کشور بازگشتند.

برچسب‌ها