پس نظرتان چیست که در این روز زیبای پاییزی، سوپی سرخ و به رنگ پاییز با هم بپزیم؟ البته سوپ امروز ما هم گرم است و هم تند. اما اگر به فلفلقرمز حساسیت دارید یا غذاهای تند را دوست ندارید، میتوانید فلفلقرمز را از دستور آن حذف کنید. فقط دیگر سوپتان تند و آتشین نخواهد شد!
۱. ابتدا به دو گوجهفرنگی متوسط، دوتا فلفل قرمز، یک پیاز متوسط و یک تا سه حبه سیر نیاز دارید. فلفلها و پیاز را خلالی خرد کنید، گوجهفرنگی را ورقهورقه کنید و پوست حبهی سیر را بگیرید.
۲. همهی مواد را روی سینی فر پهن کنید. بهتر است زیر مواد، کاغذ روغنی بگذارید یا کمی سینی فر را چرب کنید. در پایان، کمی روغن زیتون روی مواد بریزید و سینی را برای ۵۰ دقیقه با درجهی ۲۰۰ درجهی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجهی فارنهایت در فر بگذارید.
۳. تا زمانی که مواد داخل فر آماده شوند، یک قرص عصارهی سبزیجات را در تابهای مناسب بریزید و در ۵۰۰ میلیلیتر آب گرم حل کنید.
۴. وقتی سبزیجات برشتهشده، آماده شدند، آنها را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید و مثل پوره، نرم کنید.
۵. پورهی آمادهشده را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره با آب سبزیجات مخلوط شود.
۶. در دستور اصلی این سوپ از سس وُوسترشر استفاده شده که به اشتباه در ایران بهنام سس ورچسترشایر شناخته میشود. این سس در اکثر سوپرمارکتها بهصورت بستهبندی وجود دارد، ضمن اینکه میتوانید دستور آن را از اینترنت بگیرید و بهصورت خانگی آن را درست کرده و به سوپ اضافه کنید.
در پایان کمی خامهی همزده در سوپ بریزید و کمی صبر کنید تا سوپ حسابی جا بیفتد.
فوت آخر!
سوپ گوجهفرنگی، بدون کمی جعفری خردشده مزه نمیدهد! پس وقتی سوپ حاضر شدکمی جعفری تازهی خردشده به آن اضافه کنید.