به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بی بی سی، این ماشین پرنده الکتریکی است و میتواند به صورت عمودی از زمین بلند شده و فرود بیاید. در این پروژه تحقیقاتی، دو کارخانه همچنین بازار ماشینهای پرنده لوکس و حمل و نقل هوایی در شهرها را هم بررسی میکنند.
ایجاد مسیرهای هوایی سالها است که به عنوان یک راه حل برای کاهش ترافیک در شهرهای بزرگ مطرح میشود. طرفداران این وسیله نقلیه میگویند، علاوه بر کاهش ترافیک، ماشینهای پرنده میتوانند مسافران را سریعتر و ارزانتر جابهجا کند و توجه خودروسازان به ساخت ماشینهای پرنده در چند سال گذشته بیشتر شده است.
دایملر، سازنده محصولات مرسدس-بنز و جیلی، خودروساز چینی، در شرکتی آلمانی به نام ولوکوپتر (Volocopter) سرمایهگذاری کردهاند. ولوکوپتر به تازگی ماشین پرندهای را آزمایش کرده است که ترکیبی از پهپاد و هلیکوپتر است.
شرکت خدمات تاکسیرانی اوبر هم برای ساخت تاکسیهای پرنده با ناسا همکاری میکند و قرار است به زودی پروازهای آزمایشی ماشینهای خود را آغاز کند. چند کارخانه کوچک دیگر هم ماشینهای پرنده خود را برای فروش به بازار آماده میکنند.
مهمترین مشکل برای ماشینهای پرنده، نبود یک سیستم مدیریت ترافیک هوایی است. همین باعث شده با وجود اشتیاق زیاد برای ساخت این ماشینها، هیچ ماشین پرندهای تاکنون به بازار عرضه نشده است.
پورشه هنوز زمانی برای ساخت ماشین مشترکش با بوئینگ اعلام نکرده اما پیشبینی میکند که ماشینهای پرنده از پنج سال دیگر رفته رفته در آسمان شهرهای بزرگ دیده شود.