فرزانه باقرزاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز با بیان اینکه انار یکی از میوههای پرخواص است که در نیمه دوم سال و در مناطق گرمسیری و نمیه گرمسیری برداشت میشود، گفت: آب انار دارای خواص دارویی بسیاری بوده که مهمترین آن دارد از بین بردن تب است همچنین از پوست انار نیز برای معالجه اسهال بسیار مفید است.
او افزود: آب انار دارای خواص ضد سرطان، ضد اسهال، ضدقارچ، ضد جوش، ضد باکتری، و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
رئیس انجمن تغذیه البرز در ادامه گفت: از آب انار میتوان برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و فبیروز کبدی استفاده کرد.
او همچنین افزود: آب انار برای جلوگیری از پراکسیداسیون لیپید و حتی در غلظتهای پایین تراز ویتامین E استفاده میشود.
باقرزاده گفت: این میوه در طب سنتی کاربردهای درمانی متعددی داشت تا جایی که در کشورمان از ریشه انار به عنوان دافع کرم استفاده میشد.
او با اشاره به اینکه قند عصاره انار شامل؛ گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و مالتوز است، افزود: از ویتامینهای موجود در انار میتوان C، B۱، B۲، بتاکاروتن و اسید سیتریک را نام برد.
رئیس انجمن تغذیه در پایان گفت: انار در سنت کهن کشور نشانه حیات، طول عمر، سلامت، ظرافت و معنویت بوده است.